Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Landal De Vlegge

Nederland - Overijssel - Sibculo

Aanbieder: Landal De Vlegge Landal

Landal De Vlegge

Landal De Vlegge beschikt over maar liefst 160 vrijstaande bungalows, zodat je in alle rust kunt genieten tijdens jouw vakantie! Je bevindt je vlak bij een grote recreatieplas waar je kunt genieten van een aangelegd strand. In de directe omgeving kun je goede wandeltochten en fietstochten maken, terwijl je lekker geniet van de natuur.

Wat doe jij als eerst?

Je kunt zwemmen in de recreatieplas in de omgeving waar je een heerlijke verkoelende duik kunt nemen in het natuurwater! De kleinere vakantiegangers kunnen losgaan met het bouwen van zandkastelen op het aangelegde strandje. Maar er zijn ook speeltuinen op het park te vinden en zelfs een airtrampoline, hoe cool is dat? Er is verder een insectenhotel, waar je alles over de verschillende diersoortjes kunt leren en ze kunt inspecteren en een vogelvoederplaats! 

Op avontuur

In de omgeving is veel te doen. Zo is Avonturenpark Hellendoorn om de hoek en kun je de hele dag met het hele gezin genieten van verschillende attracties. Daarnaast is het verrassend leuk om even een kijkje te nemen bij het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Hier kun je genieten van boom- en waterpartijen met een prachtig beekje. En natuurlijk mogen we het Rijksmuseum niet vergeten. Hier leer je alles over een van de mooiste en grootste kunstcollectie in Oost Nederland. 

Alle accommodaties van Landal De Vlegge: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Nee, maar het park ligt aan een recreatieplas waar je dus in natuurwater wel goed kunt zwemmen. En dan heb je ook nog eens een zandstrandje tot je beschikking! 

Avonturenpark Hellendoorn is een aanrader om te bezoeken. Je kunt je de hele dag vermaken in diverse attracties! Ook is het Rijksmuseum in de buurt en het Openluchtmuseum. 

Er zijn geen specifieke watersporten beschikbaar. Wel kun je hele mooie zandkastelen bouwen en genieten van zwemmen in de recreatieplas!

Bij elke bungalow is het toegestaan 1 auto te parkeren. 

Je kunt tot en met 8 personen verblijven in een bungalow. Wil je met een groter gezelschap komen? Vraag dan even naar de mogelijkheden bij de reservering, wie weet zijn er huisjes bij elkaar beschikbaar. 

Bekijk Landal De Vlegge

Home > Vakantieparken > Landal De Vlegge