Landal De Vlinderhoeve

Gelderland - Nederland

Landal De Vlinderhoeve

Verblijf in een moderne accommodatie met uitzicht op het meer. Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en ontdek wat de omgeving te bieden heeft. Of ga een middag karten of klimmen in het KlimbosĀ Adventure Eefde, durf jij het aan? Het multifunctionele sportveld staat klaar voor een middag plezier, speel bijvoorbeeld een potje voetbal of basketbal.

Omgeving

Kom compleet tot rust in de grootste sauna-, beauty- en wellnessresort van Nederland, Termen Bussloo. Liever een dag vol actie en avontuur? Breng dan een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, De Apenheul of De Julianatoren. Bovendien is er een golfbaan in de buurt van Landal De Vlinderhoeve voor de golfliefhebbers onder ons. Het park biedt geen eigen restaurant aan, maar gelukkig heeft de omgeving genoeg leuke plekjes!

Accommodaties

Landal De Vinderhoeve beschikt over 55 moderne woningen, waarvan er 3 verschillende types zijn. Je kunt kiezen voor een 4-persoonswoning, 4-6-persoonswoning of een 6-persoonswoning. Wat alle woningen hebben zijn fijne slaapkamers, was-/droogcombinatie en een Nespresso koffiemachine. Verblijf jij binnenkort in eenĀ van deze mooie woningen in Gelderland?

Bekijk Landal De Vlinderhoeve

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel