Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal De Waufsberg

Landal De Waufsberg

Nederland - Limburg - Noorbeek

Aanbieder: Landal De Waufsberg Landal

Landal De Waufsberg

Net op de grens van Nederland en België is Landal De Waufsberg te vinden. Je geniet hier van het ultieme vakantiegevoel in het mooie landschap. Tijdens jouw vakantie verblijf je in een van de vrijstaande villa's, die allemaal modern zijn ingericht. 

Genieten in de natuur

Je kunt de nabije omgeving goed verkennen: te voet, met de fiets of met de mountainbike. Er zijn verschillende paden en routes die beginnen bij het park en je een tour in de omgeving bieden. Geniet van de pittoreske dorpjes en groene landschappen. Er zijn in de omgeving talloze uitstapjes te doen en veel schattige marktjes te bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje naar Aken, Noorbeek of Maastricht. Hier kun je de hele dag genieten van de verschillende bezienswaardigheden en de gezellige winkelstraten.

Villa's

Je kunt bij Landal De Waufsberg genieten van een vrijstaande villa volledig in de natuur. Je kunt ook met grotere groepen verblijven want er zijn zelfs 12-persoonsvilla's beschikbaar. Bij deze mooie villa's geniet je van een 2- of 3-persoonssauna voor de ultieme ontspanning tijdens jullie vakantie. Het vakantiepark beschikt over een gezellig restaurant met terras waar je zomers een drankje kunt nuttigen in de zon. 

Alle accommodaties van Landal De Waufsberg: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja zeker! Op het park zijn verschillende speeltuinen te vinden waar kinderen zich kunnen vermaken. In de nabije omgeving zijn veel leuke uitstapjes, zoals Plopsa Hasselt, Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua en de GaiaZOO. 

De prachtige omgeving is ideaal voor de mooiste wandel- of fietstochten. Je kunt vanuit de villa flink wat heuveltjes beklimmen want het hellingspercentage bij de wandelroutes is maar liefst 15%. Vergeet dus niet om je wandelschoenen mee te nemen!

Ja! Je kunt bij Landal De Waufsberg al een villa huren voor 12 personen dus je kunt het park zeker met een wat grotere groep bezoeken. Is je reisgezelschap nog groter? Neem dan even contact op met de receptie en wie weet kunnen zij villa's dicht bij elkaar verzorgen.

Op het park geniet je van verschillende parkrestaurants met terras waar je zomers lekker van het zonnetje kunt genieten. 

Per accommodatie is het mogelijk om 2 huisdieren mee te brengen. Je dient dit wel vooraf door te geven en een kleine toeslag te betalen. 

Bekijk Landal De Waufsberg

Home > Vakantieparken > Landal De Waufsberg