Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Domein De Schatberg

Landal Domein De Schatberg

Nederland - Limburg - Sevenum

Aanbieder: Landal Domein De Schatberg Landal

Landal Domein De Schatberg

Landal Domein De Schatberg is een park met veel faciliteiten! Het park bestaat uit 170 bungalows die deels gelegen zijn aan het water en er is een overdekt en openlucht zwembad! Iedereen kan zijn energie kwijt op het park, door de verschillende sportieve activiteiten. Zo kun je gaan squashen, pingpongen of trampolinespringen! Door al deze mogelijkheden, verveel je je nooit!

Accommodaties

Landal Domein De Schatberg heeft verschillende soorten bungalows. Kom je met kinderen? Kies dan voor de kinderbungalow, waarin een kinderspeel/slaapkamer met hoogslaper en junior bed te vinden zijn. Denk ook aan speelgoed, een kinderstoel, traphekje en nog veel meer! Sommige bungalows beschikken over een (infrarood)sauna, bubbelbad of een sunshower! Er zijn een aantal watervilla's die aan het recreatiemeer liggen met een mooi uitzicht. Wat wil je nog meer?

Faciliteiten

Bij Landal Domein De Schatberg kun je je helemaal uitleven, bijvoorbeeld op de waterskibaan naast het park. Ga jij waterskiën of ga je de uitdaging aan om te wakeboarden? De kinderen kunnen zich uitleven in The Portal Action House. The Portal Action House bestaat uit 3 verschillende levels:: een freerunnigbaan, uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack, dus daar zijn ze wel eventjes zoet. Bovendien kun je bij Landal Domein De Schatberg heerlijk eten! Zo kun je voor een lekkere lunch naar Eetcafé Trattoria, maar ook voor burgers, pizza's en pannenkoeken kun je hier terecht. Wil je een keer à-la-carte dineren? Dan ben je welkom in het Serre-restaurant.

Alle accommodaties van Landal Domein De Schatberg: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

De bungalows worden aangeboden vanaf 4 personen. 

Het park bevind zich in Limburg dichtbij de stad Venlo.

Het park beschikt over een openlucht- en binnenbad.

Bekijk Landal Domein De Schatberg

Home > Vakantieparken > Landal Domein De Schatberg