Landal Dunimar

Nederland - Zuid-Holland - Noordwijkerhout

Aanbieder: Landal Dunimar Landal

Landal Dunimar

Strandvakantie in eigen land, hoe fijn is dat? Landal Dunimar is slechts 4,5 kilometer van badplaats Noordwijk gelegen, perfect voor een gezellig dagje met het hele gezin, je partner of een groepje vrienden. Stap na een vers ontbijt op de fiets en ontdek de prachtige bloemen in de Keukenhof (geopend van half maart tot en met half mei). Wil je de omgeving ontdekken op een wat andere manier? Huur een Segway en geniet van deze unieke ervaring!

Strand en leuke uitjes

Het strand is natuurlijk niet te missen en mag zeker niet ontbreken tijdens je verblijf bij Landal Dunimar. Of je nou wilt zwemmen, surfen, wandelen of genieten van de zon, het strand staat voor je klaar! Breng een bezoek aan de welbekende musical Soldaat van Oranje en kijk je ogen uit. Kom je met de kids? Dan is de grootste speeltuin van Europa, de Linnaeushof zeker een aanrader! Bovendien zijn er een aantal steden in de buurt die zeker een bezoek waard zijn, denk aan Amsterdam of Leiden, maar ook het gezellige Haarlem.

Faciliteiten

Op Landal Dunimar zelf is er ook veel te doen. Geniet van een heerlijk diner of lunch bij Café-Restaurant De Ruigenhoek of haal al je benodigdheden bij de minishop. De kinderen hoeven zich op geen moment te vervelen gelukkig. Een middag springen op de airtrampoline, meedoen met het Fun & Entertainment-programma of genieten van de sport en spel mogelijkheden, kortom genoeg te doen! 

Alle accommodaties van Landal Dunimar: Bekijk nu >
Bekijk Landal Dunimar

Home > Vakantieparken > Landal Dunimar