Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel

Nederland - Gelderland - Beekbergen

Aanbieder: Landal Heideheuvel Landal

Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel beschikt over 242 vrijstaande bungalows, gelegen in de mooie natuur van Beekbergen. Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en geniet van de Veluwe. Neem een duik in het overdekte zwembad met peuterbad, kinderglijbaan en infrarood sauna. Landal Heideheuvel is ideaal voor gezinnen, met je geliefde of een (grote) groep vrienden. Bovendien kun je natuurlijk voor een lekkere hap terecht bij brasserie met terras, de parkshop of de snackbar!

Omgeving

Wil je er een dagje tussenuit om de omgeving verkennen? Wij geven je groot gelijk. Breng spot zoveel mogelijk aapjes in Apenheul of ga naar Burgers Zoo waar je op ontdekkingsreis gaat! Ontdek daarnaast de Loenense waterval en wandel door de Veluwe. Hier geniet je van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Wil je wat meer leren over de geschiedenis? Breng dan een bezoek aan het Oorlogsmuseum.

Accommodaties

Na een actieve dag kun je tot rust komen in jouw eigen privé sauna-/zonnehemelcombinatie, sunshower of de infraroodsauna! Kom je met de kids? Kies dan voor een kinderbungalow, waarin speelgoed, kinderslaapkamer, kindertafel met kinderstoeltjes en een commode inclusief zijn. Er zijn accommodaties voor 2 personen en dit loopt op tot wel 18 personen. Met wat voor gezelschap je dus komt, er is genoeg keuze bij Landal Heideheuvel.

Alle accommodaties van Landal Heideheuvel: Bekijk nu >
Bekijk Landal Heideheuvel

Home > Vakantieparken > Landal Heideheuvel