Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Heihaas

Vakantiepark Heihaas

Nederland - Gelderland - Putten

Aanbieder: Vakantiepark Heihaas Landal

Vakantiepark Heihaas

Vakantiepark Heihaas beschikt over 186 bungalows, een overdekt zwembad met peuterbad en een brasserie met terras. Het park ligt in Putten wat een Noord-Veluws plaatsje is die omringd is door de natuur. Wil je een eindje fietsen? Huur dan een fiets en ga op pad langs de bossen, strand of de stad! Geniet jij van de mooie natuur in een van deze prachtige bungalows?

Faciliteiten

Is het lekker weer en wil je gaan zwemmen? Breng een bezoek aan Strand Nulde, dat bekend staat als een van de beste surflocaties van Nederland. Het overdekte zwembad is ook altijd beschikbaar voor een lekkere verfrissende duik! En voor de sportliefhebbers is er ook veel te doen, waag je eens aan een potje jeu-de-boules, bowlen of tennis. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, denk aan een speeltuin, airtrampoline en natuurlijk de midgetgolfbaan. Wil je tussendoor of na een dag vol activiteiten een hapje eten? Kom naar de brasserie met terras. Zin in een snelle hap, dan breng je een bezoek aan de snackbar of de parkshop! 

Omgeving

Altijd al dolfijnen willen zien en bewonderen? Gelukkig is Dolfinarium slechts 13 kilometer van het park verwijderd, bewonder een paar shows of ontmoet zelfs een aantal van deze bijzondere dieren! Meer op zoek naar avontuur? Dan heeft Klimbos Ermelo zeker de uitdaging voor jou! Wil je een dagje shoppen? Bezoek dan Apeldoorn of Amersfoort, steden die beide veel verschillende winkels aanbieden. Dagje uitrusten na een dag vol activiteiten en leuke dingen? Op ongeveer 4,5 kilometer van het park af vind je Sauna Drôme, waar je tegen betaling gebruik van kan maken!

Alle accommodaties van Vakantiepark Heihaas: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Nee het park biedt helaas geen wellnessfaciliteiten aan.

Het park biedt een 16-persoonsreuniebungalow aan, dat houdt in dat er 4 bungalows dichtbij elkaar gelegen zijn, waarvan 3 als slaapaccomodatie dienen. 

Ja, het park biedt het gehele jaar door een  Fun & Entertainment- progamma aan!

Ja, het park biedt verschillende accomodaties an die extra toegangelijk zijn.

Bekijk Vakantiepark Heihaas

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Heihaas