Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje

Nederland - Drenthe - Ees

Aanbieder: Landal Het Land van Bartje Landal

Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje beschikt over 400 vrijstaande accommodaties, een geweldige ponyranch en een overdekt zwembad met schuifdak. Wil je dolgraag je eigen paard of pony meenemen naar je verblijf in Landal Het Land van Bartje? Zelfs dat kan! Les Chevaux verzorgt jouw paard, de stallen liggen op slechts 15 minuten van het park af. Rust uit na een dag vol activiteiten in de Beauty en Wellness van het park.

Omgeving 

In de omgeving van Landal Het Land van Bartje is er veel te doen. Ga op avontuur naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, maak een mooie wandeling over het Boomkroonpad of ga voor een dag vol plezier in Attractiepark Drouwenerzand. Ben je een echte fan van de Hunnebeden of heb je ze altijd al een keer willen bekijken? Op ongeveer 3,5 km bevinden zich de Hunnenbeden, klaar om door jou ontdekt te worden! Liever een dagje shoppen? Ook dat kan, bijvoorbeeld in de stad Assen.

Faciliteiten

Landal Het Land van Bartje beschikt over een overdekt zwembad met een schuifdak dat op warmere dagen wordt geopend. In het verwarmde zwembad heb je een glijbaan, peuterbad en een kinderglijbaan. Voor een hapje eten na een dag vol plezier of lekker borrelen op het terras kun je terecht bij Restaurant Het Land van Bartje en Restaurant Paviljoen De Swieber. Voor de snelle hap of gewoon wat boodschapjes, kun natuurlijk ook terecht bij de snackbar of de parkshop! Houd je van golfen of heb je het altijd al een keer willen proberen? Naast het park bevindt zich golfbaan Countrygolf Ees, waar je een balletje kunt slaan. Genoeg te doen dus!

Alle accommodaties van Landal Het Land van Bartje: Bekijk nu >
Bekijk Landal Het Land van Bartje

Home > Vakantieparken > Landal Het Land van Bartje