Landal Het Land van Bartje

Drenthe - Nederland

Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje beschikt over 400 vrijstaande accommodaties, een geweldige ponyranch en een overdekt zwembad. Wil je dolgraag je eigen paard of pony meenemen naar je verblijf in Landal Het Land van Bartje? Zelfs dat kan! Les Chevaux verzorgt jouw paard, de stallen liggen op slechts 15 minuten van het park af. Rust uit na een dag vol activiteiten in de Beauty en Wellness.

Omgeving 

In de omgeving van Landal Het Land van Bartje is er ook veel te doen. Ga op avontuur naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, maak een mooie wandeling door het Boomkroonpad of een dag vol plezier in Attractiepark Drouwenerzand. Ben je een echte fan van de Hunnebeden of heb je ze altijd al een keer willen bekijken? Op ongeveer 3,5 km bevinden zich de Hunnenbeden, klaar om door jou ontdekt te worden! Liever een dagje shoppen? Breng een bezoek aan de stad Assen.

Faciliteiten

Houd je van golfen of heb je het altijd al een keer willen proberen? Naast het park bevindt zich golfbaan Countrygolf Ees, waar je een balletje kunt slaan! Het park beschikt ook over een overdekt zwembad met een aansluitend buitenzwembad voor de warmere dagen. In het binnenbad heb je een glijbaan, peuterbad en een kinderglijbaan. Het buitenbad is verwarmd en heeft een peuterbad met een ligweide. Voor een hapje eten na een dag vol plezier of lekker borrelen op het terras kun je terecht bij Restaurant Het Land van Bartje en Restaurant Paviljoen De Swieber. Voor de snelle hap of gewoon wat boodschapjes, kun natuurlijk ook terecht bij de snackbar of de parkshop! 

Bekijk Landal Het Land van Bartje

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel