Landal Het Vennenbos

Nederland - Noord-Brabant - Hapert

Aanbieder: Landal Het Vennenbos Landal

Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos is omringd door bossen, vennen, weilanden en heidevelden! Het park bestaat uit 523 bungalows en met een subtropisch zwemparadijs. Door de eindeloze faciliteiten voor jong en oud is het park ideaal voor het hele gezin! Kies jij ervoor om te verdwalen in het doolhof, een balletje te trappen op het multifunctioneel speelveld of ga je voor een potje biljarten? Wat je ook kiest, het kan allemaal bij Landal Het Vennenbos!

Faciliteiten

Landal Het Vennenbos is een veelzijdig park met veel verschillende faciliteiten! Glijd jij van de Wild Wave super slide glijbaan, ontdek jij de Surfers Splash Bay of zoek je de spanning op bij Wakiki White Water Creek? Voor de warmere dagen is er ook een openluchtzwembad op het park te vinden. Op Landal Het Vennenbos zijn de sport- en spelmogelijkheden eindeloos. Na een dagje avontuur kun je uitrusten bij de Beauty en Wellness die 3,5 km van het park is gelegen! Bovendien beschikt het park over verschillende eet gelegenheden zoals, een Brasserie, Pizza Limone, Family Buffet Restaurant, Beach Snack Plaza, afhaal- en snackshop en natuurlijk een parkshop! 

Omgeving

Een dagje op stap? Vanaf Landal Het Vennenbos breng je makkelijk een bezoek aan De Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Bobbejaanland. Een dagje winkelen in Eindhoven mag aan jouw vakantie bij Landal Het Vennenbos natuurlijk ook niet ontbreken! Liever een dagje golfen of een museum bezoeken? Breng dan eens een bezoek aan Golfbaan De Achterse Hoef of museum De Acht Zaligheden.

Alle accommodaties van Landal Het Vennenbos: Bekijk nu >
Bekijk Landal Het Vennenbos

Home > Vakantieparken > Landal Het Vennenbos