Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Landal Hoog Vaals

Nederland - Limburg - Vaals

Aanbieder: Landal Hoog Vaals Landal

Landal Hoog Vaals

Slechts een aantal kilometers verwijderd van het drielandenpunt ligt Landal Hoog Vaals. Er zijn daardoor veel dingen te doen in de buurt. Van skiën of snowboarden in SnowWorld tot aan wijngaard St. Martinus, kortom van alles te doen voor jong en oud. Op het park zelf is er ook veel te doen, neem bijvoorbeeld een rustdagje in de Beauty & Wellness en tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen gebruikmaken van de stormbaan in het zwembad. Het overdekte zwembad is maar liefst 50 meter lang en hier vind je onder andere een sauna, peuterbad, glijbaan en een ligweide. 

Golf

Houd je van golfen of heb je het altijd al eens willen proberen? Dan is dit de plek voor jou! Landal Hoog Vaals biedt zijn eigen Golfclub Hoog Vaals aan waar je gratis gebruik maakt van de "Driving Range". Wil je het leren? Neem een introductieles of clinic onder begeleiding van een echt golf pro. De clinic wordt afgesloten met een sportieve wedstrijd tussen de deelnemers. Wil je liever een privéles, dan kun je daarvoor contact opnemen met de golfbaan.

Bungalows

Er zijn verschillende soorten bungalows op Landal Hoog Vaals. Zo heb je een "Kinderbungalow" die geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Wat de "Kinderbungalow" anders maakt dan de normale bungalows, is dat ze dicht bij een speeltuin gelegen zijn, er speelgoed in de accommodatie aanwezig is en een kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed. Mensen die last hebben van een visuele beperking kunnen verblijven in de "Visionvilla" waarin een extra grote flatscreen-tv staat met uitgesproken ondertiteling, alarmklok met spraakfunctie, afstandbediening met grote toetsen en nog veel meer! Wil je in je bungalow lekker kunnen ontspannen? Kies dan voor een bungalow met een jacuzzi in de tuin, sauna of zonnehemel/zonnebank.

Alle accommodaties van Landal Hoog Vaals: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, de VVV nabij heeft verschillende fiets routes uitgestippeld zodat je geen enkel hoogtepunt mist. Het Krijtelpad is een 90 km wandelpad die over Landal Hoog Vaals loopt. 

Maximaal twee huisdieren per bungalow, verplicht aan te geven bij de reservering.

Ja, je wordt wel verplicht om je auto bij de centrale parkeerplaats te parkeren na het in-en uitlossen. 

Je kan dineren bij Timber's Brasserie, Café Jean, De smulgaard (afhaal- en snackshop) of de parkshop. 

Bekijk Landal Hoog Vaals

Home > Vakantieparken > Landal Hoog Vaals