Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Hunerwold State

Landal Hunerwold State

Nederland - Drenthe - Wateren

Aanbieder: Landal Hunerwold State Landal

Landal Hunerwold State

Verblijf jij dit jaar bij Landal Hunerwold State? Hier sla je een balletje op de golfbaan of neem je een verfrissende duik in het recreatiemeer. Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de omgeving. Geniet 's avonds van een heerlijk diner en kom daarna tot rust in jouw eigen sauna. De kinderen vermaken zich heel de dag met Landal Aventure, waarbij ze meedoen met een digitale speurtocht over het vakantiepark!

Omgeving

Ontdek een van de grootste natuurgebieden van Nederland, Nationaal Park Drents-Fries Wold. Of je nou wilt wandelen, fietsen of zelfs paardrijden, het kan hier allemaal! Spendeer een dag vol plezier en avontuur bij Attractiepark Duinen Zathe of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en bovendien is het Shakespeare Theater zeker een aanrader! Kortom genoeg te doen voor jong en oud.

Accommodaties

Landal Hunerwold State beschikt over 97 vrijstaande bungalows met daarin evt. een houtkachel, sauna of/en een sunshower. De bungalows worden aangeboden van 4 personen tot en met 6 personen, ideaal om er even tussen uit te gaan met vrienden, familie of met je geliefde! Geniet elke ochtend heerlijk van een vers broodje en kies voor de boodschappenservice, zodat al je boodschappen in de koelkast klaar liggen, hoe ideaal is dat?

Alle accommodaties van Landal Hunerwold State: Bekijk nu >
Bekijk Landal Hunerwold State

Home > Vakantieparken > Landal Hunerwold State