Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel

Nederland - Noord-Brabant - Kaatsheuvel

Aanbieder: Landal Kaatsheuvel Landal

Landal Kaatsheuvel

Altijd al tijdens je vakantie de Efteling willen bezoeken? Dan zit je bij vakantiepark Landal Kaatsheuvel helemaal aan het juiste adres! Je zit in de buurt van het attractiepark, maar kunt ook nog genieten van alle andere leuke dingen in de buurt. Er is een groot overdekt zwembad aanwezig waar je kunt spetteren in het water of je kunt even tot rust komen in de aangrenzende natuur. 

Eropuit!

In de buurt van Landal Kaatsheuvel vind je het familiepark de Efteling. Hier kun je de hele dag genieten van alle attracties en bekende Efteling figuren zoals Langnek. Ook Safaripark Beekse Bergen ligt op een goede afstand. Bij dit mooie dierenpark in Hilvarenbeek kun je veel diertjes spotten en op verschillende safari's gaan. Zo tour jij met een eigen auto door het safaripark en kun jij het echte wilde leven ontdekken. Tussendoor haal je lekker een frietje bij een van de restaurantjes om hierna weer verder de dieren bekijken. Je bent zeker een dag op pad in dit toffe dierenpark!

Vakantiehuisjes genoeg!

Er zijn 8 verschillende soorten accommodaties bij Landal Kaatsheuvel. Zo verblijf je al met 4 personen in een van de luxe vakantiehuisjes. Sommige zijn zelfs voorzien van een sauna in de badkamer waar je volledig tot rust kunt komen. Liever met een grotere groep in een huisje verblijven? Dat kan! Je kunt namelijk met 12 personen tegelijk in een van de grotere huizen verblijven. Je hebt dan 6 slaapkamers en een groot terras met meubilair. Hier kun je dus hele gezellige avonden plannen met zijn allenn in het avondzonnetje!

Alle accommodaties van Landal Kaatsheuvel: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja zeker! Je zit dicht bij attractieparken, zoals de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Zo kun je dus met het gezin lekker genieten van alle activiteiten in de omgeving.

Ja! Landal Kaatsheuvel heeft een overdekt zwembad waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Kleinere vakantiegangers kunnen spetteren in het peuterbad. 

Je kunt de auto gratis parkeren bij de bungalow op het park. 

Je kunt bij Landal Kaatsheuvel inchecken vanaf 15.00 uur. Je moet bij vertrek de accommodatie om 10.30 hebben verlaten. 

Ja zeker! Landal Kaatsheuvel beschikt over huisjes voor maximaal 12 personen. 

Bekijk Landal Kaatsheuvel

Home > Vakantieparken > Landal Kaatsheuvel