Landal Kasteeldomein De Cauberg

Limburg - Nederland

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Kom heerlijk tot rust in een luxe appartement of vrijstaande villa bij Landal Kasteeldomein De Cauberg. Geniet heerlijk van een borrel op het terras of aan de bar na een gezellige dag vol plezier. Ontspan in de beauty en wellness met diverse behandelingen. Is fietsen een echte hobby van jou? Dan is De Cauberg opfietsen onmisbaar tijdens jouw bezoek aan Landal Kasteeldomein De Cauberg. Shop verder een dagje bij Designer Outlet Roermond of ga gokken in Hollands Casino Valkenburg.

Accommodaties

Landal Kasteeldomein De Cauberg beschikt over 146 vernieuwde villa's en 51 appartementen. Kies jij voor een luxe villa met een jacuzzi en/of een sauna? Of gaat je voorkeur uit naar een appartement met een balkon en sauna-/zonnehemelcombinatie? Eet 's ochtends een heerlijk vers broodje om vervolgens lekker op stap te gaan! En houdt jij echt van lekker eten, het park biedt verschillende eetarrangementen om jouw verblijf nog leuker te maken!

Faciliteiten

Maak tijdens je verblijf gratis gebruik van het binnenzwembad dat ongeveer op 1 kilometer afstand van het park ligt, Zwembad Polfermolen. De kinderen vermaken zich in een van de speeltuinen of tijdens de digitale speurtocht met Landal Aventure. Terwijl de kids zich vermaken sla jij een balletje bij de golfclub naast het park of kom je tot rust bij de beauty en wellness! Bovendien kun je heerlijk dineren bij Restaurant De Zoete Zoen. Dat belooft een fijne vakantie te worden!

Bekijk Landal Kasteeldomein De Cauberg

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel