Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Landgoed De Elsgraven

Landal Landgoed De Elsgraven

Nederland - Overijssel - Enter

Aanbieder: Landal Landgoed De Elsgraven Landal

Landal Landgoed De Elsgraven

Bij Landal Landgoed De Elsgraven kun jij helemaal tot rust komen tijdens jouw vakantie in eigen land. Je hebt een mooie natuur waar je kunt genieten van de rust, wandelen langs het water en er zijn diertjes te spotten in de dierenweide. Even een verfrissende duik? Dat kan in het overdekte zwembad, dus ook met het iets minder weer kun jij gewoon een baantje trekken! 

Watersporten genoeg!

In de directe omgeving kun je genieten van veel water. Maak mooie wandeltochten of fietstochten rondom of hang de avonturier uit. Je kunt namelijk ook meerdere watersporten beoefenen. Houd jij van vissen, dan zit je aan het juiste adres, maar ook voor een tochtje kanoën en stand-uppaddling kun jij je lol op! Bij het overdekte zwembad geniet je van een groot zwembad vol faciliteiten. Ook aan de kleine vakantiegangers is gedacht, want er is een fijn peuterbadje beschikbaar. Zo kan jong en oud veilig spetteren in het water. 

Omgeving verkennen

In de omgeving is veel te zien en te doen! Er zijn diverse routes voor mountainbikers en er is een 20 kilometer lange route voor recreatiebezoekers. Zo kun je goed de omgeving verkennen. Ook bezienswaardigheden zoals musea zijn in de omgeving te vinden. Het Rijksmuseum van Twente heeft een van de rijkste kunstcollectie in Oost Nederland. Bij het Natuurdiorama Holterberg kun je verschillende diersoorten bekijken en zij hebben bovendien ook de grootste collectie met maar liefst 500 diersoorten. Kortom, je hoeft je niet te vervelen tijdens een vakantie bij Landal Landgoed De Elsgraven.

Alle accommodaties van Landal Landgoed De Elsgraven: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja zeker! Je kunt er namelijk lekker zwemmen en er is een kinderbadje aanwezig. In de omgeving kun je genieten van de diertjes in de Dierenweide en er zijn verschillende activiteiten voor het hele gezin in de omgeving te vinden! 

Je mag per bungalow maximaal twee huisdieren meebrengen. Wel zit hier eeen toeslag aan verbonden dus is het van belang dit bij de reservering te melden. 

Zeker! Je kunt rondom het water genieten van wandeltochten en fietsroutes volgen. Zo kun je genieten in de natuurrijke omgeving. 

Er is een activiteitenprogramma voor jong en oud aanwezig op het park; het Fun & Entertainment team. Zij zorgen ervoor dat je van alle activiteiten op de hoogte bent en voorzien je van eventuele spullen voor gebruik in de bungalow. Op het park is ook een indoor speelparadijs aanwezig.

Je kunt in de omgeving kanoën en stand up paddlen! 

Bekijk Landal Landgoed De Elsgraven

Home > Vakantieparken > Landal Landgoed De Elsgraven