Landal Landgoed 't Loo

Gelderland - Nederland

Landal Landgoed 't Loo

Geniet jij binnenkort van deze mooie bungalows in de natuur waarvan sommige gelegen aan het recreatiemeer zijn. Landal Landgoed 't Loo is het centrale punt voor verschillende activiteiten, denk aan Dolfinarium, Walibi of een dagje Zwolle. Je kunt ook gebruik maken van het overdekte zwembad, recreatiemeer en het aquapark (juni-september). Voor de wandelaars of fietsers is er ook genoeg te beleven en te ontdekken in het mooie Gelderland! 

Faciliteiten

Landal Landgoed 't Loo biedt veel verschillende faciliteiten waar je jouw gehele vakantie gebruik van kan maken. Wil je een hapje eten tijdens je verblijf? Kom voor een heerlijk diner naar de brasserie, een borrel op het terras of bij de beachbar of ga voor een snelle snack naar de Pizza Limone of de snackbar! Voor boodschappen kun je terecht bij de parkshop.

Waterpret kom je zeker niet tekort bij Landal Landgoed 't Loo! Ga een dagje zwemmen in het overdekte zwembad en glijd van de glijbanen af. En als het lekker weer is kun je van juli tot en met september helemaal losgaan in het aquapark op de recreatieplas. 

Accommodaties 

Kom je met de kinderen? Kies dan voor de bungalows die daar speciaal voor zijn ingericht! De babybungalow heeft onder andere een babyfoon, kinderbox en een babybad. Zijn de kids al wat ouder? Kies dan voor de kinderbunaglow, met daarin een kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper en een traphekje. Als je wat slechter kunt zien, dan kun je kiezen voor de visionvilla die daar speciaal voor is ingericht met onder andere een sprekende penfriend! En wist je dat sommige bungalows een eigen sauna hebben? Echt iets voor de luxepaardjes onder ons.

Bekijk Landal Landgoed 't Loo

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel