Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Marker Wadden

Landal Marker Wadden

Nederland - Flevoland - Lelystad

Aanbieder: Landal Marker Wadden Landal

Landal Marker Wadden

De Waddeneilanden kennen de meesten wel, maar ken jij de Marker Wadden al? Dit zijn aangelegde eilanden om de natuur in het Markermeer te herstellen. Als jij een echte natuurliefhebber bent, dan zit je bij Landal Marker Wadden dus helemaal aan het juiste adres! Even weg van de drukte en lekker bijkomen in een natuurrijke omgeving. Op Marker Wadden ervaar je de echte eiland vibes, maar dan lekker dichtbij.

Eilandhuisjes

Op Landal Marker Wadden verblijf je in knusse eilandhuisjes. Het zijn vrij ruime en modern ingerichte huisjes waar je tot 4 of 5 personen verblijft. Daarnaast zijn de accommodaties van Landal vrijstaand, dus je geniet optimaal van de rust en de groene omgeving. Op het park kun je gebruikmaken van de zwembaden en andere faciliteiten zoals de winkel, fietsverhuur en de take-away service. 

Marker Wadden

Op de Marker Wadden spot je van talloze vogelsoorten. Marker Wadden is ontstaan als project om de natuur in het Markermeer te herstellen. Het hout waarmee de eilandhuisjes zijn gebouwd komen uit de eigen bossen van Natuurmonumenten en zijn ook nog eens duurzaam ingericht door IKEA. Dit park staat namelijk in het teken van duurzaamheid en alles wat goed is voor onze natuur.

Alle accommodaties van Landal Marker Wadden: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Dit mooie Landal vakantiepark ligt midden in het natuurgebied Markermeer. 

De directe omgeving verkennen? Dat is zeker mogelijk met de benenwagen of een huurfiets. Alle tochten die je maakt zijn mooi, hier hoef je niet aan te twijfelen. Vraag een mooie route bij de receptie of ga zelf verdwalen in de groene natuur. 

Het vakantiepark is zeker geschikt voor gezinnen met kinderen. Je kunt met het hele gezin genieten van de natuur met wandel- en fietstochten. Ook is het mogelijk om te spatteren in het grote zwembad en is er entertainment op het park aanwezig!

Landal Marker Wadden beschikt over 4- en 5-persoonseilandhuisjes. Deze zijn allemaal vrijstaand en beschikken over twee ruimte slaapkamers. 

Nee, je kunt bij de Bataviahaven de boot nemen naar Landal Marker Wadden. Je kunt de auto dan ook in de omgeving bij de haven parkeren, dit is wel tegen betaling.

Bekijk Landal Marker Wadden

Home > Vakantieparken > Landal Marker Wadden