Landal Marker Wadden

Flevoland - Nederland

Landal Marker Wadden

Als jij een echte natuurliefhebber bent dan zit je bij Landal Marker Wadden helemaal aan het juiste adres! Je verblijft midden in de natuur, even weg van de drukte en kunt volledig bijkomen tijdens jouw vakantie in eigen land. Op Marker Wadden ervaar je het echte eilandleven, maar dan gewoon op rijafstand, hoe fijn is dat!

Eilandhuisjes

Op Landal Marker Wadden verblijf je in knusse eilandhuisjes. Het zijn vrij ruime en modern ingerichte huisjes waar je tot 4 of 5 personen verblijft. Daarnaast zijn de accommodaties van Landal vrijstaand, dus je geniet optimaal van de rust en de groene omgeving. Op het park kun je gebruikmaken van de zwembaden en andere faciliteiten zoals de winkel, fietsverhuur en de take-away service. 

Marker Wadden

Op de Marker Wadden spot je van talloze vogelsoorten. Marker Wadden is ontstaan als project om de natuur in het Markermeer te herstellen. Het hout waarmee de eilandhuisjes zijn gebouwd komen uit de eigen bossen van Natuurmonumenten en zijn ook nog eens duurzaam ingericht door IKEA. Dit park staat namelijk in het teken van duurzaamheid en alles wat goed is voor onze natuur.

Alle accommodaties van Landal Marker Wadden: Bekijk hier >

Veelgestelde vragen

Dit mooie Landal vakantiepark ligt midden in het natuurgebied Markermeer. 

De directe omgeving verkennen? Dat is zeker mogelijk met de benenwagen of een huurfiets. Alle tochten die je maakt zijn mooi, hier hoef je niet aan te twijfelen. Vraag een mooie route bij de receptie of ga zelf verdwalen in de groene natuur. 

Het vakantiepark is zeker geschikt voor gezinnen met kinderen. Je kunt met het hele gezin genieten van de natuur met wandel- en fietstochten. Ook is het mogelijk om te spatteren in het grote zwembad en is er entertainment op het park aanwezig!

Landal Marker Wadden beschikt over 4- en 5-persoonseilandhuisjes. Deze zijn allemaal vrijstaand en beschikken over twee ruimte slaapkamers. 

Nee, je kunt bij de Bataviahaven de boot nemen naar Landal Marker Wadden. Je kunt de auto dan ook in de omgeving bij de haven parkeren, dit is wel tegen betaling.

Bekijk Landal Marker Wadden

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!