Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Miggelenberg

Landal Miggelenberg

Nederland - Gelderland - Hoenderloo

Aanbieder: Landal Miggelenberg Landal

Landal Miggelenberg

Houd je ervan omringd te worden door de natuur? Dan is dit de perfecte plek voor jou! Landal Miggelenberg bestaat uit 270 vrijstaande bungalows en ligt vlak bij de Veluwe. Dit fijne vakantiepark heeft voor de kinderen een gloednieuwe Avonturenhof met 7 torens (waarvan twee maar liefst 9 meter hoog zijn) en twee glijbanen. Wil je heerlijk kunnen ontspannen na een dag vol avontuur of wil je gewoon een dagje rust, dan kan dat bij de Beauty & Wellness dat zich ook op het park bevindt.

Bungalows

Landal Miggelenberg biedt 20 verschillende accommodaties aan, zo kun je gezellig met z'n tweeën gaan of leuk met een groep tot wel 18 personen. Bovendien bieden ze "kinderbungalows" aan met een speelkamer of een glijbaan die van het balkon af gaat. Houd je meer van ontspanning in je eigen bungalow? Dan kun je uit de bungalows kiezen die een sauna/zonnehemelcombinatie, sauna of een jacuzzi aanbieden. Neem je je hond mee is er ook een speciale "Hondenbungalow" waarin een hondenbench te vinden is en een tuin met een kleine schutting waardoor de hond bij de bungalow blijft.

Omgeving

Op ca. 2,5 km afstand vind je de prachtige Veluwe, ideaal om doorheen te fietsen of te wandelen. Neem ook een kijkje in het Kröller-Müller Museum en combineer je bezoek met bijvoorbeeld een picknick in de Veluwe tijdens de tocht van het museum. Breng eens een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn, Burgers Zoo in Arnhem of Dolfinarium in Hardewijk. Ben je op zoek naar ander avontuur wat het park niet aanbiedt, dan kun je ook naar "Klimbos Veluwe" wat ongeveer op 11 km van het park ligt.

Alle accommodaties van Landal Miggelenberg: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Landal Miggelenberg beschikt over een Beauty & Wellness waarin ze beautybehandelingen, gezichtsbehandelingen, kleine behandelingen, massagebehandelingen en een voetenbad aanbieden. 

Ja, Landal Miggelenberg beschikt over een overdekt zwembad met daarin een peuterbad, whirlpool, stroomversnelling, waterattractie, bruisbank en kinderglijbanen. 

Ja, de bungalows worden aangeboden tot en met 18 personen. Daarna zul je meerdere bungalows moeten boeken.

Landal Miggelenberg heeft een brasserie, snackbar, terras en parkshop, genoeg keuze dus!

Ja, Landal Miggelenberg biedt een bungalow aan voor 2 personen met daarin een sauna/zonnehemelcombinatie. 

Bekijk Landal Miggelenberg

Home > Vakantieparken > Landal Miggelenberg