Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke

Nederland - Drenthe - Witteveen

Aanbieder: Landal Orveltermarke Landal

Landal Orveltermarke

Verblijf jij binnenkort in een van deze prachtige bungalows die midden in de natuur staan? Sla een balletje bij de golfbaan of ga op avontuur bij het avontureneiland! Zwem heerlijk in het buitenbad met lekker weer en geniet van de zon. Is het weer wat minder? Gelukkig is er ook een binnenbad met diverse waterattracties! Bovendien is Landal Orveltermarke het perfecte startpunt voor verschillende wandel- en fietstochten.

Faciliteiten

Na een dag vol avontuur en plezier kun je heerlijk dineren in het restaurant of voor een snelle hap kun je terecht bij de parkshop of de snackbar. Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn op het avontureneiland, sta jij op de golfbaan. Huur na een heerlijk ontbijt een fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de prachtige natuur van Drenthe. Voor de sport- en spelliefhebbers is er gelukkig ook veel te doen, zo is er een voetbalveld, jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafel en zelfs een midgetgolfbaan!

Omgeving

Landal Orveltermarke ligt in het bosrijke Drenthe en daardoor zijn er veel wandel- en fietsmogelijkheden. Dat is natuurlijk ideaal voor de natuurliefhebbers. Ben je niet zo'n liefhebber van het wandelen en fietsen of wil je wat afwisseling? Bezoek dan Museumdorp Orvelte waar je even terug in de tijd gaat en dus een bijzondere ervaring beleeft! WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is ook zeker een aanrader als je een dag vol avontuur en pret zoekt. Volop mogelijkheden in de omgeving van Landal Orveltermarke.

Alle accommodaties van Landal Orveltermarke: Bekijk nu >
Bekijk Landal Orveltermarke

Home > Vakantieparken > Landal Orveltermarke