Landal PUUR Exloo

Drenthe - Nederland

Landal PUUR Exloo

Bij Landal PUUR Exloo geniet je volop van de omgeving in een van de vakantievilla's. Het park groeit mee met de toekomst en heeft veel mooie familiehuizen en Klimbovilla's in aanbouw. Hier moeten we nog even op wachten maar in de zomer van 2020 geniet jij al met het hele gezin in een van de luxe vakantievilla's!

Hartje Drenthe 

Aangezien PUUR Exloo zich in het hartje van Drenthe bevindt, kun je gemakkelijk vanuit alle kanten van Nederland naar het park rijden. Je geniet van groene bossen, uitgestrekte veengebieden en het park grenst aan een historisch natuurgebied de Hondsrug. In de nabije omgeving is voldoende te doen zoals het klimmen en klauteren bij Joytime in Grolloo. Jonge vakantiegangers kunnen hier de echte avonturier uithangen en de hele middag speelplezier beleven. Daarnaast is er in de buurt een groot golfpark waar je terecht kunt voor het slaan van 18 holes midden in de natuur! Bij EKO-tours kun je genieten van de georganiseerde excursies in de elektrische terreinauto's. 

Vakantiehuisjes

Je kunt bij dit mooie Landal park al verblijven vanaf 6 personen! Je geniet van een privésauna in de badkamer voor wat ontspanning en kunt helemaal zen worden in de rustige groene omgeving. Alle vakantiehuisjes zijn luxe ingericht en beschikken over een wasmachine, droger en soms zelfs een vaatwasser. 

Veelgestelde vragen

Vakantiepark PUUR Exloo ligt in het hartje van Drenthe. Het park grenst aan een mooi natuurgebied. 

Je kunt in de omgeving bij veel lokale ondernemers genieten van buitenactiviteiten, een balletje slaan op de golfbaan of Drenthe verkennen tijdens een van de excursies. 

Zeker! Het park biedt huisjes aan voor 10 personen dus zelfs met een grote groep is het mogelijk in een vakantiehuis te verblijven. 

Het park bevindt zich in een groene omgeving waar je volop kunt genieten van wandeltochten door de natuur en er zijn veel mogelijkheden voor routes om te fietsen. 

Het park beschikt over fitness en wellness faciliteiten waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. 

Bekijk Landal PUUR Exloo

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel