Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal PUUR Exloo

Landal PUUR Exloo

Nederland - Drenthe - Exloo

Aanbieder: Landal PUUR Exloo Landal

Landal PUUR Exloo

Bij Landal PUUR Exloo geniet je volop van de omgeving vanuit een van de vakantievilla's met sauna. Het park ligt in het Drentse natuurgebied de Hondsrug waar je prachtige natuurfoto's kunt schieten en diverse wandel- en fietsroutes kunt maken. Geniet met het hele gezin van een onbezorgde vakantie in een van de luxe vakantievilla's!

Genoeg te doen!

Aangezien PUUR Exloo zich in een mooi gebied in Drenthe bevindt, is er genoeg te doen in de omgeving. Je geniet van groene bossen, uitgestrekte veengebieden en het park grenst aan een historisch natuurgebied de Hondsrug. In de nabije omgeving is ook voldoende vermaak voor kinderen, zoals klimmen en klauteren bij Joytime in Grolloo. Jonge vakantiegangers kunnen hier de echte avonturier uithangen en de hele middag speelplezier beleven. Daarnaast is er in de buurt een groot golfpark waar je terecht kunt voor het slaan van 18 holes midden in de natuur! Bij EKO-tours kun je genieten van de georganiseerde excursies in de elektrische terreinauto's.

Vakantiehuisjes

De kleinste accommodatie op dit mooie Landal park is al 113 m² en geschikt tot 6 personen, maar er zijn ook vakantiehuizen voor 8 of zelfs 10 personen. Je geniet van een privésauna in de badkamer voor wat ontspanning en je kunt helemaal zen worden in de rustige groene omgeving. Alle vakantiehuisjes zijn luxe ingericht en beschikken over een wasmachine, droger en soms zelfs een vaatwasser. 

Alle accommodaties van Landal PUUR Exloo: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Vakantiepark PUUR Exloo ligt in het hartje van Drenthe. Het park grenst aan een mooi natuurgebied. 

Je kunt in de omgeving bij veel lokale ondernemers genieten van buitenactiviteiten, een balletje slaan op de golfbaan of Drenthe verkennen tijdens een van de excursies. 

Zeker! Het park biedt huisjes aan voor 10 personen dus zelfs met een grote groep is het mogelijk in een vakantiehuis te verblijven. 

Het park bevindt zich in een groene omgeving waar je volop kunt genieten van wandeltochten door de natuur en er zijn veel mogelijkheden voor routes om te fietsen. 

Het park beschikt over fitness en wellness faciliteiten waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. 

Bekijk Landal PUUR Exloo

Home > Vakantieparken > Landal PUUR Exloo