Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill

Nederland - Gelderland - Nieuw Milligen

Aanbieder: Landal Rabbit Hill Landal

Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill beschikt over 290 bungalows, 15 stacaravans, 5 safaritenten, een overdekt/openlucht zwembad en een indoorspeelparadijs! Het park heeft een fijne ligging vlak bij Apeldoorn en in de buurt van verschillende natuurgebieden waar je kunt wandelen of fietsen. Je kunt kiezen om te verblijven op de camping of op het vakantiepark. En wist je dat sommige bungalows beschikken over een privé sauna?

Faciliteiten

Er zijn genoeg activiteiten te doen voor de sportievelingen op Landal Rabbit Hill. Zo zijn er onder andere tennisbanen, tafeltennistafels, een midgetgolfbaan en bowlingbanen. Er is een binnenzwembad, maar ook een buitenzwembad met een kleuterbad en diverse waterattracties. Er is ook een recreatieprogramma voor jong en oud bij het openluchttheater. Op het park is een supermarkt waar je je boodschappen voor tijdens het verblijf kan halen en je kunt er zelfs voor kiezen om je boodschappen klaar te laten zetten in je bungalow. Hoe ideaal is dat?

Omgeving

Landal Rabbit Hill ligt in Nieuw Milligen, zo′n 8 kilometer ten westen van Apeldoorn. De Veluwe is bekend om de mooie natuur, bestaande uit bossen, vennen en heide. Het gebied is ideaal om wandelend of op de fiets te ontdekken. Breng ook eens een bezoek aan Koningin Juliana Toren of het Dolfinarium in Harderwijk voor een gezellige dag vol plezier. Bezoek natuurlijk ook het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller-Museum en Museonder. Tijdens je verblijf kun je daarnaast een beauty arrangement boeken bij Sauna Drôme in Putten om even helemaal te relaxen. Dit saunacomplex ligt op 20 minuten rijden van het Landal Rabbit Hill.

Alle accommodaties van Landal Rabbit Hill: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Landal Rabit Hill is zeer geschikt voor gezinnen door de verschillende kinderfaciliteiten die ze aanbieden!

De bungalows gaan tot 8 personen. Kom je met een grotere groep dan 8, zouden jullie aparte bungalows moeten huren.

Je kunt maximaal één auto (gratis) bij de bunaglow parkeren.

Als je verblijft op het park kun je t/m 10:30 uitchecken. Op de camping kan dat t/m 12:00!

Bekijk Landal Rabbit Hill

Home > Vakantieparken > Landal Rabbit Hill