Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Nederland - Zeeland - Burgh-Haamstede

Aanbieder: Landal Résidence 't Hof van Haamstede Landal

Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Landal Résidence 't Hof van Haamstede beschikt over 8 heerenhuisappartementen, 24 hoevewoningen, een wellnessruimte en met het strand op ongeveer 2,5 kilometer afstand belooft het een vakantie vol veel plezier en rust. Geniet van het zonnetje op het terras tijdens de borrel of een heerlijk diner. Start de dag met een lekker ontbijt in jouw accommodatie en ga vervolgens op pad en ontdek de omgeving!

Faciliteiten

Het park heeft veel verschillende faciliteiten waardoor je je haast geen dag kan vervelen. Breng een bezoek aan de kinderkermis die geopend is van half april tot en met eind augustus of ga naar Sportcentrum Westerschouwen, waar je kunt bowlen, badmintonnen of midgetgolfen. Verder kunnen de kinderen zich vermaken in de verschillende speeltuinen. Terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn, kun jij een balletje slaan op de golfbaan of tot rust komen in de diverse sauna's.

Omgeving

Beleef een middag vol avontuur in Klimbos Westerschouwen, durf jij deze uitdaging aan? Of ga met de kinderen naar attractiepark Mini Mundi of Speelcircus Bambini. Een bezoek aan de 60 meter hoge vuurtoren is ook zeker een must-see! Deze vuurtoren is een van de krachtigste van Nederland en zeer interessant om te bekijken. Trek je wandelschoenen aan, huur een fiets of spring op een paard en ontdek de prachtige omgeving van Landal Résidence 't Hof van Haamstede.

Alle accommodaties van Landal Résidence 't Hof van Haamstede: Bekijk nu >
Bekijk Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Home > Vakantieparken > Landal Résidence 't Hof van Haamstede