Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Resort Haamstede

Landal Resort Haamstede

Nederland - Zeeland - Burgh-Haamstede

Aanbieder: Landal Resort Haamstede Landal

Landal Resort Haamstede

Vakantie in eigen land? Wat dacht van Landal Resort Haamstede? Verblijf in de prachtige, Hollandse bungalows met sauna om jouw ideale vakantie af te maken. Met strand op 3 kilometer afstand belooft dit een relaxte strandvakantie te worden. Landal Resort Haamstede is een autovrij park en heeft daardoor een rustig familiekarakter. Met lekker weer geniet je van de zee en met minder lekker weer kun je zwemmen in sportcentrum Laco, dat op 17 minuten afstand van het park ligt.

Sportieve activiteiten

Heb jij altijd al willen golfen of doe jij dit regelmatig? Dan kan een bezoek aan Boerderij Molenberg (Burgh-Haamstede) zeker niet ontbreken. Deze golfclub is omringd door prachtige waterpartijen, bunkers, weilanden en bos. De sportliefhebbers hoeven ook zeker niet stil te zitten, Landal Resort Haamstede heeft diverse sportfaciliteiten. Of je nou wilt basketballen, bowlen, tennissen of badmintonnen. Of huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek Zeeland op die manier. 

Bungalows met sauna

Staat rust en luxe centraal in jouw vakantie? Kies dan voor de bungalows met een sauna. Landal Resort Haamstede beschikt over 148 moderne, royale bungalows. Over het algemeen beschikken de accommodaties over een slaapkamer(s), badkamer(s), vaatwasser, was-/droogcombinatie en Nespresso koffiemachine. De accommodaties worden aangeboden vanaf 2 personen tot en met 12 personen, ideaal om hier heen te gaan met familie of vrienden.

Alle accommodaties van Landal Resort Haamstede: Bekijk nu >
Bekijk Landal Resort Haamstede

Home > Vakantieparken > Landal Resort Haamstede