Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei

Nederland - Waddeneilanden (Texel) - De Cocksdorp

Aanbieder: Landal Sluftervallei Landal

Landal Sluftervallei

Midden in de duinen op Texel vind je het mooie Landal Sluftervallei dat grenst aan het natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen. Hier kun je mooie wandelingen maken, met of zonder natuurgids! Het strand is slechts op 20 minuten loopafstand van het park en is dus perfect om even een wandeling over te maken of om een frisse duik te nemen in de zee! 

Camping

Landal Sluftervallei biedt niet alleen bungalows aan, maar ook een camping! Zo zijn er 53 campingplaatsen, 16 stacaravans en 4 safaritenten. Op de camping ben je slechts 2 kilometer verwijderd van het strand, lekker dichtbij dus. De camping is geopend van 27 maart tot en met 3 november 2020. Je kunt vanaf de camping natuurlijk nog steeds gebruikmaken van wat het park te bieden heeft, zoals het zwembad of de golfbaan! 

Faciliteiten

Kom tot rust in de Beauty en Wellness en geniet optimaal van de verschillende behandelingen die Landal Sluftervallei aanbiedt! Om lekker te kunnen dineren of je eigen boodschappen te doen hoef je niet ver weg te gaan! Op het park zelf vind je een brasserie, snackbar en een parkshop! Het strand is nabij het park en ook hier is genoeg te doen. Neem bijvoorbeeld eens een surfles of speel een potje beachvolleybal! Ben je niet zo van het strand, maar wil je wel lekker zwemmen tijdens je vakantie? Dan kun je ook gebruikmaken van het overdekte zwembad waar een peuterbad, verschillende waterattractie en een whirlpool te vinden zijn!

Alle accommodaties van Landal Sluftervallei: Bekijk nu >
Bekijk Landal Sluftervallei

Home > Vakantieparken > Landal Sluftervallei