Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet

Aanbieder: Strand Resort Nieuwvliet-Bad Landal

Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Op ongeveer 1 kilometer afstand van Strand Resort Nieuwvliet-Bad vind je de mooie kustlijn van Nieuwvliet-Bad in de provincie Zeeland. Verblijf in een van de mooie vakantiewoningen en geniet volop van de faciliteiten, het strand en de natuur die je in en rondom het park vindt! Breng een bezoek aan MuZEEum in Vlissingen en ontdek het verleden en heden van Zeeland. Meer van het shoppen? Breng een bezoekje aan Sluis, waar shoppen en fun hand in hand gaan.

Faciliteiten

Neem je een frisse ochtendduik in de zee of kies je toch voor het overdekte zwembad? Gelukkig heb je de keuze bij Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Niet zo'n waterrat? Kies dan voor een middag jeu de boules, een potje tafeltennissen of spring op de airtrampoline. Kom je met je kinderen? Ga een dagje naar de struisvogelboerderij of naar het overdekte recreatiecentrum Toversluis Family Fun Parc. Als jullie geen zin hebben om van het park af te gaan, dan hoeft dat zeker niet. Strand Resort Nieuwvliet-Bad biedt een 110 m² grote speelzolder en diverse speelattributen, dus de kids hoeven zich niet te vervelen. Maar ook voor volwassenen zijn er volop faciliteiten.

Verschillende woningen

Wist je dat sommige woningen een privésauna aanbieden? Je kunt dus lekker relaxen in je vakantiehuisje. Kom je met je kinderen, kies dan voor een kinderbungalow die speciale voorzieningen heeft voor kinderen. Denk hierbij aan speelgoed die al aanwezig is, een kinderbed, commode en een speciale speel-/slaapkamer met hoogslaper. Indien je met meer mensen wilt komen, dan kan dat ook. Strand Resort Nieuwvliet-Bad biedt namelijk vakantiewoningen aan tot wel 22 personen, ideaal voor grote groepen dus!

Alle accommodaties van Strand Resort Nieuwvliet-Bad: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

In de schoolvakanties en de weekende is er een animatieprogamma aanwezig.

Ja, er is mogelijkheid om grais te parkeren bij je accomodatie of op de centrale parkeerplaats. 

Je kan het park bezoeken met 2 personen, alleen verblijf je in een 4-persoonswoning.

Het park is het makkelijkst te bereiken met eigen vervoer. Mocht je met het openbaar vervoer komen, kun je de belbus (1,5 uur van te voren) bellen. 

Ja, het park beschikt over een overdekt zwembad met daarin een peuterbad en een bruisbank.

Bekijk Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Home > Vakantieparken > Strand Resort Nieuwvliet-Bad