Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Nederland - Zuid-Holland - Ouddorp

Aanbieder: Landal Strand Resort Ouddorp Duin Landal

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin bestaat uit 258 moderne villa's en is slechts 100 meter van de Noordzee verwijderd. Voor de wat koudere dagen kun je altijd terecht in het overdekte zwembad of kun je opwarmen in je bungalow waarvan er een paar een eigen sauna hebben, hoe fijn is dat?

Omgeving

Wil je een cultuur snuiven in eigen land? Bezoek dan oude dorpjes zoals Middelharnis, Oude Tonge of Ouddorp. Houd je van fietsen? Dan kun je ook een fietstocht maken door het mooie poldergebied. Aan de andere kant van het eiland ligt het Grevelingen meer waar je kunt duiken, surfen, zeilen, vissen en kitesurfen! Kortom Landal Strand Resort Ouddorp Duin is het startpunt voor actieve excursies in de natuur.

Restaurant

Na een drukke dag geen zin meer om te koken? Op het park is restaurant "Bij Marc" aanwezig waar je kunt genieten van diverse gerechten. Wil je in de villa blijven, dan kun je gebruikmaken van de Take Away die het restaurant ook aanbiedt. Daarnaast is er een SPAR aanwezig op het park mocht je gezellig in de strandvilla een zelfgemaakte maaltijd willen eten. 

Alle accommodaties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk alleen verblijf je dan in een 4 persoons-villa.

Elke villa is voorzien van minimaal twee slaapkamers,een badkamer, een apare toilet en een vaatwasser. Verder hebben verschillende accomodaties verschillende voorzieningen, denk aan een sunshower of een sauna.

Het park is op verschillende manieren te bereiken, zo kan je met het openbaarvervoer reizen of met eigen vervoer komen!

Bekijk Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Home > Vakantieparken > Landal Strand Resort Ouddorp Duin