Landal Strandhuisjes Julianadorp

Noord-Holland - Nederland

Landal Strandhuisjes Julianadorp

Landal Strandhuisjes Julianadorp beschikt over 90 strandhuisjes die geopend zijn van 27 maart t/m 12 oktober. De strandhuisjes bestaan uit twee verdiepingen, twee slaapkamers en een luxe woonkamer. Natuurlijk niet te vergeten: een prachtig uitzicht over de Noordzee.

Faciliteiten

Naast zwemmen in de Noordzee kun je ook terecht bij Landal Beach Resort Ooghduyne om te genieten van het binnenzwembad. In het binnenzwembad bevinden zich een whirlpool, peuterbad, glijbaan, zwemmersbar en stroomversnelling. Als je wilt dineren, op het terras wilt eten of wilt afhalen dan kun je dat ook bij Landal Beach Resort Ooghduyne doen wat 1,4 kilometer verwijderd is van Landal Strandhuisjes Julianadorp. Natuurlijk kun je ook langs verschillende strandpaviljoens en restaurants buiten het park om. 

Sport & spel

Het is nooit saai bij Landal Strandhuisjes Julianadorp, er is van alles te doen. Neem bijvoorbeeld een surfles bij de surfschool of ga gezellig kanoën. Wil je activiteiten doen op het land, kan dat ook. Je kunt kiezen uit: bowlen, golfen, tennissen, midgetgolfen, wandelen en fietsen. De keuze is dus reuze en zo doe je iedere dag wat anders!

Veelgestelde vragen

Nee, huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de huisjes.

De huisjes zijn voor 4 tot 6 personen, mocht je met een grotere groep willen komen zouden jullie verschillende huisjes moeten huren.

Het park zelf beschikt niet over een zwembad. Wel heb je de Noordzee voor je voeten en kun je gebruik maken van het binnenzwembad bij Landal Beach Resort Ooghduyne.

Bekijk Landal Strandhuisjes Julianadorp

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel