Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Stroombroek

Landal Stroombroek

Nederland - Gelderland - Braamt

Aanbieder: Landal Stroombroek Landal

Landal Stroombroek

Bij Landal Stroombroek geniet je van een welverdiende vakantie. Ga jij voor een lekker kleurtje door de zonnebank of kies je toch liever voor een massage? Palestra beauty & wellness biedt veel ontspanning aan, waardoor je compleet tot rust komt. Voor de kinderen is er ook veel te doen, sla een balletje bij de midgetgolfbaan of spring op de Airtrampoline. Zwem heerlijk in het recreatiemeer of in het binnenzwembad. Durf jij van de langste kabelwaterskibaan, die maar liefst 900 meter is? 

Faciliteiten 

Landal Stroombroek biedt veel verschillende faciliteiten aan en zo verveel je je dus geen dag! Haal wat te eten bij de parkshop of de snackshop of ga uiteten bij Timber's Brasserie! De kinderen kunnen heel het jaar door genieten van het Fun & Entertainment-programma, amusementshal of een van de speeltuinen! Een bezoek aan Palestra beauty & wellness hoort er zeker bij als je verblijft in Landal Stroombroek. Dit wellnesscenter van maar liefst 6000 m² biedt jou pure ontspanning

Omgeving

Een dagje op pad, weg van het vakantiepark? Als je meer actie zoekt, ga dan waterskiën over het recreatiemeer en kijk hoelang je het vol kan houden! Dagje shoppen? Ga de grens over naar Duitsland of naar winkelstad Arnhem! Bovendien is Landal Stroombroek een perfect startpunt voor vele wandel- en fietstochten! Dus trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en geniet volop van de mooie natuur!

Alle accommodaties van Landal Stroombroek: Bekijk nu >
Bekijk Landal Stroombroek

Home > Vakantieparken > Landal Stroombroek