Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld

Nederland - Overijssel - Holten

Aanbieder: Landal Twenhaarsveld Landal

Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld ligt midden in de bossen, heuvels en de heide! Ideaal dus voor fietsers en wandelaars en heb je geen eigen fietsen mee, dan kun je gemakkelijk een fiets huren op het park. Ga je voor een dagje avontuur en actie? Breng dan een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Aan het einde van de dag kom je tot rust in de Beauty en Wellness. Kies uit verschillende behandelingen en wordt helemaal zen.

Faciliteiten

Natuurlijk kun je bij het park ook een dagje zwemmen met het gezin in het binnenzwembad met diverse waterattracties. Is het heerlijk weer buiten en wil je liever buiten zwemmen? Dan kun je (tegen betaling) naar het buitenzwembad dat zich naast Landal Twenhaarsveld bevindt. Op het park is naast zwemmen nog meer te doen. Ga voor een potje bowlen, beachvolleyballen of maxi schaak-/damspel. Bovendien heeft het park een vernieuwde brasserie, waar je heerlijk een hapje kunt eten. Zoek je naar een snelle hap? Dan kun je terecht in de parkshop en de snackbar.

Accommodaties 

Landal Twenhaarsveld beschikt over 278 vrijstaande villa's. Er zijn 18 verschillende soorten villa's, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eigen sauna en/of zonnebank in je huisje. Kom je met de kids? Kies dan voor een kinderbungalow, die speciaal is ingericht voor kinderen. Een kinderslaapkamer met stapelbed, speelgoed en een kinderstoel zijn allemaal in aanwezig in de accommodatie. Zet 's avonds op de koudere dagen lekker de open haard aan en geniet heerlijk met je gezin, vrienden of met zijn tweetjes. 

Alle accommodaties van Landal Twenhaarsveld: Bekijk nu >
Bekijk Landal Twenhaarsveld

Home > Vakantieparken > Landal Twenhaarsveld