Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Villapark Vogelmient

Landal Villapark Vogelmient

Nederland - Waddeneilanden (Texel) - De Koog

Aanbieder: Landal Villapark Vogelmient Landal

Landal Villapark Vogelmient

Heb jij altijd al een weekend of midweekje op het gezellige Texel willen doorbrengen? Dan kun jij met het hele gezin genieten bij Landal Villapark Vogelmient. Hier kun je helemaal tot rust komen in de buitenlucht en mooie wandelingen maken door het bos en de duinen. Ben jij meer een fietser? Dan kun je mooie fietsroutes afleggen in de omgeving van dit knusse vakantiepark!

Zon, zee & strand

Je kunt op Texel ook gewoon genieten van het Nederlands zonnetje, ook daarvoor zit je bij Villapark Vogelmient aan het juiste adres. Het park bevindt zich namelijk op nog geen 500 meter van het strand. Je kunt ook van het zonnetje genieten op een van de gezellige terrasjes in het dorpje De Koog. Je voelt je een echte eilander als je je vakantie op Texel doorbrengt! 

Zeehondjes spotten

In het dorpje De Koog kun je genieten van het zeehondenopvangcentrum Ecomare. Hier kun je zeehonden spotten en alles leren over deze prachtige dieren. Zo kun je ook meer leren over de geschiedenis bij het Luchtvaart- & oorlogsmuseum of bij het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. Als je dan met het hele gezin op stap bent geweest kun je hierna tot rust komen in de luxe ingerichte villa's. Deze zijn al beschikbaar vanaf 4 personen. Je kunt het park bezoeken met een groep tot 8 personen. Kom je met meer, dan is het mogelijk verschillende vakantievilla's dicht bij elkaar te boeken!

Alle accommodaties van Landal Villapark Vogelmient: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, het park is zeker geschikt voor gezinnen. In de directe omgeving zijn veel gezinsactiviteiten te vinden, bijvoorbeeld Ecomare waar je als gezin zeehonden kunt spotten. 

Je kunt Landal Villapark Vogelmient met maximaal 8 personen bezoeken als je in 1 vakantiehuis wilt verblijven. Als het boeken van meerdere villa's een optie is, dan kun je dit altijd bij de reservering bespreken. 

Er zijn in de omgeving veel restaurants te vinden waar je voor de lunch of het diner terecht kunt, maar ook op het park zelf kun je gebruik maken van de faciliteiten. Zo kun je vooraf boodschappen bestellen die bezorgd worden zodra je aankomt. Er is ook een supermarkt op het park aanwezig. 

Er is op Landal Villapark Vogelmient geen zwembad aanwezig. Wel kun je zomers een duik nemen in de zee nog geen 500 meter verderop. Je kunt op dit strand ook een strandhuisje huren waar je de hele vakantie gebruik van kunt maken voor al je privéspullen etc. 

Landal Villapark Vogelmient ligt vlak bij een golfbaan met maar liefst 18-holes. Hier kun je de hele dag een balletje slaan. Je kunt in de omgeving ook mooi wandelen en fietsen en er is veel te doen op Texel zelf. Zo kun je bijvoorbeeld vissen in de omgeving en paardrijden op het strand. 

Bekijk Landal Villapark Vogelmient

Home > Vakantieparken > Landal Villapark Vogelmient