Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer

Nederland - Flevoland - Biddinghuizen

Aanbieder: Landal Waterparc Veluwemeer Landal

Landal Waterparc Veluwemeer

Op vakantie in eigen land? Huur eens een bootje en vaar een middag over het Veluwemeer. Liever zwemmen? Bij Landal Waterparc Veluwemeer heb je een overdekt zwembad, een buitenzwembad, en zelfs een strand tot je beschikking! Zoek je naar een dag vol actie en avontuur? Op ongeveer 11 kilometer ligt het pretpark Walibi Holland. Het vakantiepark bestaat uit een appartementencomplex en bungalows, voor ieder wat wils dus.

Accommodaties

Kies jij voor een gezellig appartement of voor een luxe bungalow? Gelukkig biedt Landal Waterparc Veluwemeer de keuze aan tussen deze twee opties! Voor welke keuze je ook gaat, in beide gevallen kun je gebruik maken van verschillende wellnessfaciliteiten. Een aantal accommodaties hebben een sauna-/zonnehemelcombinatie, een zonnebank en zelfs een jacuzzi en buitendouche! Landal Waterparc Veluwemeer biedt accommodaties aan tot en met 22 personen, dus je kunt ook met een grote groep komen.

Faciliteiten

Wil je wat meer van de omgeving zien, ga dan lekker een dag fietsen of wandelen en breng een bezoekje aan het Harderbos. Hebben jullie de fietsen niet meegenomen? Gelukkig biedt het park een fietsverhuur aan. Is golfen een echte hobby van je? Op slechts 7 km van het park af is Golfclub Dorhout Mees. Golfclub Dorhout Mees heeft 54 holes en is dus erg veelzijdig! Kom je met de kids? Ga een dag met ze naar de zeil- of surfschool, midgetgolfbaan, airtrampoline of naar een van de speeltuinen. Na een drukke dag vol plezier en avontuur wat eten? Dan kun je terecht op het terras van panoramarestaurant Zuid Zoet Zout. Kies je liever voor een diner of lunch in jullie eigen accommodatie, haal dan lekkere snacks af in de snackshop of bij de supermarkt!

Alle accommodaties van Landal Waterparc Veluwemeer: Bekijk nu >
Bekijk Landal Waterparc Veluwemeer

Home > Vakantieparken > Landal Waterparc Veluwemeer