Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Nederland - Drenthe - Hooghalen

Aanbieder: Landgoed Het Grote Zand Roompot

Landgoed Het Grote Zand

In een prachtig groene omgeving in het mooie Drenthe vind je Landgoed Het Grote Zand. In het vakantiepark is het mogelijk dat je veel diertjes gaat spotten, het grenst namelijk aan bossen en heidevelden. Dagelijks zie je in de bossen reeën, hazen, eekhoorntjes en schattige konijntjes. In de directe omgeving zijn veel musea en pretparken te vinden voor optimaal plezier tijdens de vakantie. En als je het park een dag niet wilt verlaten, duik je gewoon in het zwembad of warm je even op in de sauna!

Mooi Vitaal

Op nog geen 5 minuten afstand vind je de beautyfaciliteiten van Mooi Vitaal. Hier kun je als gast van het vakantiepark gebruik van maken. Van massages tot ontharen, werkelijk alles wat je je kunt bedenken is te boeken bij deze salon. Daarna neem je een duik in het overdekte zwembad, terwijl de kinderen springen op de trampoline of aan het skelteren zijn. Uiteraard wel onder begeleiding, want in de vakantieperiodes is de Kids Club geopend en zal Koos Konijn er alles aan doen om de kleinere vakantiegangers een onvergetelijke vakantie te bezorgen! 

Vakantieverblijven

Tijdens je vakantie heb je op Landgoed Het Grote Zand verschillende accommodatiemogelijkheden. Zo kun je in een luxe vrijstaande bungalow verblijven waar jij de echte Drentse stijl ervaart of je verblijft in een van de mooie chalets. Je kunt op het vakantiepark verblijven vanaf 4 tot en met 12 personen en bij elke chalet of bungalow heb je een terrasje of tuin met meubilair. Zo kun je ook bij je verblijf lekker nog even in de zon genieten! 

Alle accommodaties van Landgoed Het Grote Zand: Bekijk nu >
Bekijk Landgoed Het Grote Zand

Prijzen vergelijken

Landgoed Het Grote Zand is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landgoed Het Grote Zand