Landgoed 't Wildryck

Drenthe - Nederland

Landgoed 't Wildryck

Op vakantie in een bosrijke omgeving bij Drenthe, in een fijn vakantiehuisje of op de camping op een park met volop faciliteiten? Dat kan bij Landgoed 't Wildryck. Verblijf in een van de vrijstaande landhuizen, ga naar het Nationaal Park in de buurt en vermaak je in het zwembad van het park en met de andere faciliteiten die Landgoed 't Wildryck aanbiedt.

Faciliteiten op het park

Tijdens je verblijf bij Landgoed 't Wildryck kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde en overdekte zwembad waar je ook een apart peuter- /kleuterbad hebt. Voor meer plezier op het park kun je gaan tafeltennissen, darten, beachvolleyballen of jeu-de-boulen. De kinderen vermaken zich op de overdekte speelzolder, in de speeltuin en op de air-trampoline. Bovendien kun je met het hele gezin naar de kinderboerderij om de geitjes te aaien.

Vermaak in de omgeving

In de directe omgeving van Landgoed 't Wildryck is een manege aanwezig waar je kunt paardrijden en je kunt bij Landgoed 't Wildryck elektrische of gewone fietsen huren om op die manier de omgeving te ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar het mooie Nationaal Park Drents-Friese Wold of ga naar een van de familieparken in de buurt. Ga bijvoorbeeld naar het Cowboy en Indianen Speelreservaat, WILDLANDS Adventure Zoo of De Drentse Koe, een speelboerderij waar de kinderen lekker kunnen buitenspelen.

Bekijk Landgoed 't Wildryck

Prijzen vergelijken

Landgoed 't Wildryck is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel