Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Marina Port Zélande

Summio Marina Port Zélande

Nederland - Zuid-Holland - Ouddorp

Aanbieder: Summio Marina Port Zélande Summio

Summio Marina Port Zélande

Bij Summio Marina Port Zélande ben je met je appartement direct te vinden aan de jachthaven van het Grevelingenmeer. In de directe omgeving zijn veel leuke dingen te plannen voor een leuk dagje uit. Zomers geniet je van het Noordzee strand en het Grevelingenmeer en het hele jaar door heb je het perfecte uitzicht over de jachthaven. In Renesse en Ouddorp kun je genieten van de leuke badplaatsen met Blauwe Vlag en heb je dus geen last van vuile of onveilige stranden. 

Dagjes uit

In de omgeving van Marina Port Zélande is super veel te beleven. Neem eens een kijkje bij het Hystoryland, Nationaal Brandweermuseum of in het Blikmuseum De Blikvanger. Daarnaast is het echt super leuk om te kijken bij de zeehonden van Deltapark Neeltje Jans, wie weet kun je ze gevoerd zien worden. Er zijn bovendien mooie fietstochten in de omgeving en zo ben je gemakkelijk een paar uurtjes zoet. Verder is het mogelijk om een rondvaart te maken met de Frisia. Je vaart dan over de Oosterschelde en geniet van de bijzondere watervogels die je onderweg tegenkomt. 

Luxe appartementen

Marina Port Zélande bestaat uit luxe appartementen met allemaal een eigen balkon of dakterras. Zo geniet je buiten van het mooie weer en kun je tussendoor in je appartement nog een stukje zon meepakken. De appartementen zijn ruim en erg modern ingericht. Ze beschikken over alle benodigde faciliteiten en soms zelfs extra's zoals een wasmachine of regendouche! In het ingerichte keukentje kun je gemakkelijk alle gerechten bereiden, maar er zitten ook heel veel gezellige eettentjes in de buurt!

Alle accommodaties van Summio Marina Port Zélande: Bekijk nu >
Bekijk Summio Marina Port Zélande

Home > Vakantieparken > Summio Marina Port Zélande