Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

Nederland - Gelderland - Maurik

MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn heeft een unieke ligging aan de rivier de Nederrijn en is een waar paradijs voor watersporters. Het park omvat zowel kampeerplekken als comfortabele, stijlvol ingerichte vakantiehuisjes. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie!

Watersporten en andere faciliteiten

Houd je van water? Dan zit je hier goed! Op MarinaPark Bad Nederrijn kun je zo ongeveer alle watersporten beoefenen die er zo’n beetje zijn: van wakeboarden tot waterskiën, van zwemmen tot surfen en van kanoën tot zeilen. Ook vaartochten in de wijdere omgeving, bijvoorbeeld naar Utrecht,  behoren tot de mogelijkheden. Kinderen hoeven zich op het park ook niet te vervelen. Zo is er in de recreatieplas een afgezet zwemgedeelte met een watertrampoline en er is een super leuke, grote speeltuin. Na al die waterpret en het spelen krijg je natuurlijk trek. Die stil je in het gezellige restaurant op het park, Brasserie de Loswal.

Fantastische omgeving

MarinaPark Bad Nederrijn ligt in het pittoreske stadje Maurik, midden in de Betuwe. De omgeving is prachtig en je maakt er mooie fiets- en/of wandeltochten. Maar je kunt ook de auto nemen en een dagje gaan shoppen of cultuur snuiven in Utrecht of Nijmegen, of een dagje dieren spotten in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Maurik en Tiel zijn trouwens ook erg gezellig en het is leuk om daar op een terrasje te gaan zitten. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Alle accommodaties van MarinaPark Bad Nederrijn: Bekijk nu >
Bekijk MarinaPark Bad Nederrijn

Home > Vakantieparken > MarinaPark Bad Nederrijn