Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Nederland - Noord-Holland - Volendam

Aanbieder: Marinapark Volendam Roompot

Marinapark Volendam

Ga jij voor een typisch Hollandse vakantie, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het vissersdorp Volendam. Marinapark Volendam is dan de perfecte locatie voor jouw vakantie in eigen land. Marinapark Volendam is opgebouwd in Volendamse stijl, waardoor je ook tijdens je verblijf helemaal in de sferen van Volendam begeeft. Omdat het park aan het IJsselmeer en de haven ligt geniet je hier van een prachtig uitzicht en kun je er voor kiezen om een rondvaart door deze bruisende stad te maken. Maar natuurlijk vind je op het park zelf ook alle luxe die je nodig hebt tijdens je vakantie, zoals een overdekt zwembad waar je een verfrissende duik in kunt nemen, een restaurant waar je kunt smullen van verschillende soorten gerechten en een speeltuin waar de kleintjes zich helemaal in kunnen uitleven.

De omgeving ontdekken

Als je bij Marinapark Volendam verblijft, valt er genoeg binnen en buiten het park te beleven. Als je van een beetje beweging houdt, kun je op het park een (elektrische) fiets huren, waarmee je de omgeving zelf kunt gaan ontdekken. Daarnaast kun je gebruikmaken van gratis sport en animatie die het park van juli tot en met augustus aanbiedt. Als je Nederland op een bijzondere manier wilt zien, kun je een bezoek brengen aan This is Holland. Hier neem je plaats in het Flying Theatre en maak je een adembenemende reis langs de hotspots die Nederland te bieden heeft. Het Linnaeushof, oftewel Europa's grootste speeltuin, laat de kleintjes hun ogen uitkijken. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken, want getraind personeel houdt hier altijd een oogje in het zeil.

Slapen in een bungalow of villa

Als je een verblijf bij Marinapark Volendam gaat boeken, heb je de keuze uit verschillende soorten accommodaties. De bungalows op dit park zijn helemaal vernieuwd en geven je daarom een frisse look. Deze bungalows zijn geschikt voor 4 tot en met 8 personen en beschikken over onder andere de volgende voorzieningen: een vaatwasser om je van gemak te voorzien, een televisie in de slaapkamer, zodat je voor het slapen nog kunt genieten van je favoriete serie en een terras met meubilair waarop je na een lange dag nog even kan nagenieten. De villa's zijn gemaakt voor grote groepen van 12 personen en beschikken over dezelfde voorzieningen als de bungalows. Wel beschikken deze villa's over meer badkamers, wc's en slaapkamers.

Alle accommodaties van Marinapark Volendam: Bekijk nu >
Bekijk Marinapark Volendam

Home > Vakantieparken > Marinapark Volendam