Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Noordzee Resort Vlissingen

Nederland - Zeeland - Vlissingen

Aanbieder: Noordzee Resort Vlissingen Roompot

Noordzee Resort Vlissingen (voorheen LARGO)

Noordzee Resort Vlissingen ligt op een perfecte locatie: tussen stad en strand en als centrale uitvalsbasis voor diverse uitstapjes en excursies. De huisjes zijn nieuw, modern en comfortabel. Ze zijn smaakvol ingericht met oog op privacy. De beachhouses en lodges liggen aan de voet van de duinen, vlak bij de bruisende boulevard van Vlissingen. De urban villa’s zijn wat rustiger gelegen, met sedum (daktuin) op het dak. Luxe en comfort gecombineerd met de ideale ligging: wat wil je nog meer?

Fantastische accommodatie

Wat is er nou fijner dan zo vanuit je huisje 's ochtends het strand oplopen en slapen met het rustgevende geluid van het breken van de golven op de achtergrond? Dat is het ultieme vakantiegevoel! Wil je liever wat rustiger zitten, maar toch dicht bij de zee? Vanaf de urban villa’s is het hooguit 250 meter lopen naar het strand! Via de gezellige boulevard wandel je zo het centrum van Vlissingen binnen, een van de vier culturele hoofdsteden van Zeeland. Hier kun je van alles beleven; filmhuis films, musea, lezingen, noem maar op. Natuurlijk kun je hier ook lekker shoppen, een terrasje pakken of uit eten gaan.

Wat is er te doen in de omgeving

Ook de haven van Vlissingen moet je beslist ontdekken: ga eten, borrelen en dansen in de Timmerfabriek en bekijk een film bij het filmfestival ‘Film by the Sea’. Doe mee aan een Zeesafari over de Scheldemonding en bewonder grote zeeschepen en zandplaten vol zeehonden, of maak de oversteek naar Breskens met de Westerschelde Ferry. Kortom, Zeeland is een fantastische vakantiebestemming, vol natuur, historie en cultuur én natuurlijk de nodige portie zon, zee en strand!

Alle accommodaties van Noordzee Resort Vlissingen: Bekijk nu >
Bekijk Noordzee Resort Vlissingen

Home > Vakantieparken > Noordzee Resort Vlissingen