Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Park Berkenrhode

Park Berkenrhode

Nederland - Gelderland - Wekerom

Park Berkenrhode - Gelderland

Park Berkenrhode is het perfecte verblijf voor een vakantie op de Veluwe. Je kunt hier genieten van de heerlijk rustige omgeving, maar er is ook genoeg te doen. Het park is een goede uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes en wie weet spot je wilde dieren in de bossen rondom Park Berkenrhode. Het park is ruim opgezet en de lodges bieden veel comfort.

Lodges met wellness

Op Park Berkenrhode zijn verschillende lodges te vinden. Van ecolodges tot groepsaccommodaties, er is een ruime keuze aan vakantiehuizen. Het park beschikt over lodges geschikt voor 2 personen, maar ook over lodges geschikt tot wel 20 personen. Naast alle standaard gemakken, zijn er ook verblijven die voorzien zijn van eigen wellnessfaciliteiten. Zo zijn er vakantiehuizen met sauna, hottub en jacuzzi. Ook zijn een aantal van de verblijven extra duurzaam, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Vermaak op het park

Park Berkenrhode heeft verschillende faciliteiten die zullen bijdragen aan heerlijke vakantie. Zo is er bijvoorbeeld een verwarmd buitenzwembad en een kinderbad voor de allerkleinsten. Voor wat meer avontuur kun je een fiets huren, er zijn verschillende soorten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een tandem, een bakfiets of een elektrische fiets. Daarnaast zijn er twee speeltuinen gelegen bij Le Grand Café, waar je ook heerlijk kunt eten of borrelen.

Alle accommodaties van Park Berkenrhode: Bekijk nu >
Bekijk Park Berkenrhode

Home > Vakantieparken > Park Berkenrhode