Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Dormio Park Scorleduyn

Dormio Park Scorleduyn

Nederland - Noord-Holland - Schoorl

Aanbieder: Dormio Park Scorleduyn Dormio

Dormio Park Scorleduyn

Als je op zoek bent naar een plekje waar je even helemaal ontsnapt van de drukte, dan is Park Scorleduyn de ideale plek voor jouw vakantie in eigen land. Met een ligging in het bruisende Noord-Holland, waarbij je maar een kwartiertje hoeft te fietsen naar het strand en de zee, hoef je je hier nooit te vervelen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in dit vakantiepark. Met maar liefst drie klimduinen en veel verschillende activiteiten van de boswachterij in Schoorl vermaken ze zich hier eindeloos.

De prachtige natuur ontdekken

Park Scroleduyn grenst aan Nationaal Park de Schoorlse Duinen, wat bekend staat als het meest brede en gevarieerde natuurgebied van de Nederlandse kust. Dat betekent dat je dit natuurgebied gemakkelijk in kunt met bijvoorbeeld de fiets of ter voet. Dit natuurgebied bestaat uit strand, duinen, bossen en heide, waardoor je je ogen uitkijkt door alle verschillende mooie plekken. Vergeet zeker geen verrekijker en fototoestel mee te nemen tijdens je tocht, want je kunt hier het hele jaar door verschillende soorten vogels spotten. Als je dit plekje in de zomer bezoekt, heb je ook kans om zandhagedissen tegen te komen.

Overnachten in een bungalow

Park Scorleduyn beschikt over twee verschillende soorten bungalows. Deze zijn beide voor 4 personen geschikt, waardoor je hier samen, met het gezin of met een vriendengroep kunt verblijven. Je kunt tijdens je boeking kiezen voor een bungalow die geschikt is voor mindervalide. Zo kan iedereen heerlijk genieten van een vakantie in het midden van de prachtige natuur. Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te houden, vind je op de benedenverdieping een slaapkamer waar een bed in staat met hoge zijranden en een til systeem wat aan het plafond is gemonteerd. Om daarnaast ook nog van luxe te genieten vind je in beide bungalows onder andere: een smart-tv waar je al je series op kunt blijven volgen, vloerverwarming in de woon- en badkamer, gratis wifi en een terras met tuinmeubilair, zodat je na je lange dag nog even kunt genieten van het zonnetje.

Alle accommodaties van Dormio Park Scorleduyn: Bekijk nu >
Bekijk Dormio Park Scorleduyn

Home > Vakantieparken > Dormio Park Scorleduyn