Park Zeedijk

Nederland - Zuid-Holland - Herkingen

Aanbieder: Park Zeedijk Roompot

Park Zeedijk

Tijdens jouw verblijf op Park Zeedijk kun je volop genieten van alles wat het park en de omgeving te bieden hebben. Bereid je voor op alle leuke dieren die je tegen komt en kunt bewonderen, want de omgeving staat erom bekend dat er Flamingo's verschijnen, zeearenden voorbij vliegen of dat je een zeehond kunt spotten. Verder kun je uiteraard lekker genieten van wandelingen in de natuur, een fietstochtje door de omgeving en niet te vergeten een duik in het zwembad!

Genieten van de natuur

Genieten van de natuur vanuit je eigen vakantiewoning, dat is waar Park Zeedijk voor staat. Aan de rand van Goeree-Overflakkee geniet je van de twee natuurgebieden rondom. Hierdoor kun je in een van de 77 luxe woningen genieten van het natuurgebied en de frisse zeewind die je door je haren voelt. In de omgeving zijn veel bijzondere planten en dieren. Op een kleine afstand ligt namelijk het Grevelingenmeer. Dit is in de winter de verblijfplaats van een groep Flamingo's. Als je geluk heb kun je dit tijdens jouw verblijf zien, een prachtig gezicht.

Tips Goeree-Overflakkee

Tijdens jouw vakantie in Goeree-Overflakkee is het natuurlijk leuk om de omgeving te verkennen maar ook om wat bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een rondvaart maken over de Oosterschelde, een bezoek brengen aan Historyland, naar het streekmuseum of dieren potten bij Deltapark Neeltje Jans. Voor de sportievelingen onder ons is het leuk om je eens te verdiepen in Aquavitesse. Dit is een watersport waar iedereen aan mee kan doen. Of peddel op een supboard over het Grevelingenmeer of huur een kano. Als jij vooraf lekkere dingen meeneemt, kun je lekker picknicken op een van de eilandjes, hoe leuk is dat?!

 

Alle accommodaties van Park Zeedijk: Bekijk nu >
Bekijk Park Zeedijk

Home > Vakantieparken > Park Zeedijk