Qurios ECO Grevelingenstrand

Nederland - Zuid-Holland - Ouddorp

Aanbieder: Qurios ECO Grevelingenstrand Roompot

Qurios ECO Grevelingenstrand - Ouddorp

Voor een duurzame vakantie moet je bij Qurios ECO Grevelingenstrand in Ouddorp zijn. Dit relatief kleine park heeft oplaadpunten voor elektrische auto’s en er heerst een relaxte sfeer. Het park is omringd door natuur en met een beetje geluk spot je zelfs een zeehond. Bij Qurios ECO Grevelingenstrand kun je gegarandeerd je hoofd leeg maken. Naast deze rustige ligging, is het park ook niet ver verwijderd van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duivenland. Hier kun je naartoe om een terrasje te pakken of een hapje te eten.

Activiteiten

Qurios ECO Grevelingenstrand wordt omringd door prachtige natuur. Zowel bos als bloemweides en duinen, je komt alles tegen tijdens een wandeling door het gebied. Verder kun je de fauna van de omgeving eens goed bewonderen vanuit de vogelkijkhut. Wil je nog iets actiever zijn? Dan kun je uiteraard ook gaan zwemmen in het Grevelingenmeer of je huurt een supboard of kano bij de receptie.

Eco-vriendelijke lodges

Qurios ECO Grevelingenstrand bestaat uit een aantal eco-vriendelijke lodges voor maximaal vier personen. Deze lodges liggen direct aan het water, omgeven door de prachtige natuur van Kabbelaarsbank. Er is een hangmat om lekker te ontspannen en te luisteren naar het gezang van de vogels. Verder is elke lodge voorzien van een Weber barbecue, dus er kan iedere avond gezellig voor de lodge worden gegeten.

Alle accommodaties van Qurios ECO Grevelingenstrand: Bekijk nu >
Bekijk Qurios ECO Grevelingenstrand

Home > Vakantieparken > Qurios ECO Grevelingenstrand