Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Recreatiepark De Achterste Hoef

Nederland - Noord-Brabant - Bladel

Recreatiepark Achterste Hoef - Noord-Brabant

Heerlijk op vakantie in eigen land op een familiecamping met alles ‘erop en eraan’. Dat is recreatiepark Achterste Hoef in Bladel. Met een mooie ligging, een ‘eigen’ meer en de bossen als achtertuin, is er voor elk lid van het gezin van alles te beleven. Hier geniet je van Brabantse gezelligheid in een prachtige omgeving! 

Fijne standplaatsen

Het kampeerterrein en het deel met accommodaties liggen aan de rand van een uitgestrekt bosgebied en aan de oevers van de recreatieplas. Daarmee is Recreatiepark Achterste Hoef een perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietstochten. De plas biedt uiteraard diverse mogelijkheden om te zwemmen, zonnen en watersporten. Je kunt er zelfs duiken! De kampeerplaatsen zijn ruim en met voldoende privacy. Er is een stroomaansluiting, internet (tegen betaling) en water (aan- en afvoer). Bovendien zijn er plaatsen die voorzien zijn van privé sanitair en er zijn ook luxe chalets te huur.

Plezier bij alle weersomstandigheden

Ga lekker barbecueën op het strand of een hapje eten in het gezellige eetcafé. Overal op het terrein zijn speeltoestellen en op het strand ligt een spannend speelschip. Verder is er een grote buitenspeeltuin met airtrampoline en een ruime binnenspeeltuin. Er is een binnen- én een buitenzwembad. Daarnaast kun je gebruik maken van het sportveld en de Adventure Minigolfbaan. Dus, ook als het slecht weer is, zal iedereen zich weten te vermaken op Recreatiepark Achterste Hoef!

Alle accommodaties van Recreatiepark De Achterste Hoef: Bekijk nu >
Bekijk Recreatiepark De Achterste Hoef

Home > Vakantieparken > Recreatiepark De Achterste Hoef