Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Nederland - Overijssel - Hoge Hexel

Aanbieder: Recreatiepark De Tolplas Roompot

Recreatiepark De Tolplas

Waterplezier gegarandeerd bij Recreatiepark De Tolplas in Hoge Hexel in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is een ruim opgezet vakantiepark met prachtige natuur in de omgeving en een vis- en recreatiemeer om te zwemmen, vissen, windsurfen of bootje te varen. Het bungalowpark heeft daarnaast een gezellig restaurant en veel sportmogelijkheden.

Recreatieplas

Bij Recreatiepark De Tolplas kun kan het hele gezin zich bij de recreatieplas vermaken. Ga lekker zwemmen, ga het water in met een opblaasbootje of opblaasbedje, of geniet van de warme zon op de steiger. In de zomermaanden is het hier helemaal feest voor de kinderen. Dan wordt er namelijk een opblaasbaar speeltoestel in het water gelegd. Maar zij kunnen zich ook vermaken in het piratenschip op het strandje. Na een dagje waterplezier keer je terug naar je eigen bungalow of chalet. Als je van luxe houdt, kun je kiezen voor een wellnessbungalow of -chalet met eigen sauna!

Faciliteiten

Recreatiepark De Tolplas heeft naast de te gekke recreatieplas veel andere faciliteiten. Zo kun je een balletje slaan op de all-weather tennisbaan, kun je jeu-de-boulen, tafeltennissen, voetballen of kun je een skelter en/of fiets huren. Als jullie honger gekregen hebben, kun je terecht in de snackbar of ga je naar het gezellige Restaurant de Tolplas waar je binnen of op het terras buiten kunt genieten van een lekkere lunch of diner. Vanuit het restaurant heb je een prachtig zicht over het water en over het speelfort waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.

Alle accommodaties van Recreatiepark De Tolplas: Bekijk nu >
Bekijk Recreatiepark De Tolplas

Prijzen vergelijken

Recreatiepark De Tolplas is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Recreatiepark De Tolplas