Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Résidence De Veerse Wende

Roompot Résidence De Veerse Wende

Nederland - Zeeland - Arnemuiden

Aanbieder: Roompot Résidence De Veerse Wende Roompot

Roompot Résidence De Veerse Wende (voorheen LARGO)

Roompot Résidence De Veerse Wende is hét resort voor waterliefhebbers! In elke watervilla beschik je over je eigen aanlegsteiger en als je een eigen boot hebt (of er één huurt) kun je dus op elk moment zo het meer opvaren! De villa’s zijn licht, zeer ruim en super luxe. Vanaf het terras heb je een schitterend, vrij uitzicht over het water. Heerlijk om hier zwoele avonden door te brengen, of te ontbijten en daarna aan boord te gaan om de waterrijke omgeving en schitterende natuur te verkennen. 

Natuur en water

Het Veerse Meer is een uniek natuurgebied, aangezien er geen eb en vloed meer is door de afsluiting, maar er wel zout water uit de Oosterschelde in het meer gelaten wordt. Zeldzame diersoorten voelen zich daarom prettig in het meer. In het watergebied zijn 12 eilandjes waar je naartoe kunt varen: een leuke dagtrip, want je kunt er ook aan land gaan (sommige o.b.v. een boswachter). En natuurlijk kun je ook lekker op een van de stranden gaan liggen of sportief bezig zijn, want aan mogelijkheden voor watersport is hier geen gebrek. Surfen, kitesurfen, duiken, waterskiën, wakeboarden, suppen, noem maar op! De prachtige omgeving leent zich overigens ook om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken.

Zeeuwse steden en historie

Vaar over het meer vanuit Roompot Résidence De Veerse Wende en leg aan in de bruisende plaats Veere, bezoek Zierikzee, Arnemuiden of ga lekker een dagje shoppen in Middelburg of Vlissingen. Alle steden en plaatsen hebben stuk voor stuk een rijke geschiedenis, zijn leuk om te bezoeken en je kunt er natuurlijk ook lekker uit eten gaan om van de heerlijke Zeeuwse gerechten te genieten!

Alle accommodaties van Roompot Résidence De Veerse Wende: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Résidence De Veerse Wende

Home > Vakantieparken > Roompot Résidence De Veerse Wende