Resort Arcen

Limburg - Nederland

Resort Arcen

Resort Arcen is het meest populaire vakantiepark in Limburg, hier zijn de door ZooverAwards voor genomineerd. Als jij een echte liefhebber bent om de natuur te verkennen, ellenlange fietstochten te maken of in bent voor een mooie wandeling, dan zit jij hier helemaal op je plek. In de prachtige landschappen van Zuid-Limburg word je daarnaast omringd door gezellige dorpjes om te bezoeken. 

Dagjes uit

Tijdens de vakantie is het natuurlijk niet leuk om alleen maar in en rondom het park te zijn. Dan heb je wat leuke uitstapjes nodig om lekker een dag weg te gaan. Een tip van Travis: neem eens een kijkje bij de Hertog Jan Brouwerij, hier kun je een rondleiding reserveren met alle informatie over de brouwerij en het merk. Voor de bierliefhebbers is er ook een lekkere proeverij te boeken om zo ook de kennis te proeven en niet alleen maar aan te horen. Cheers! Verder kun je een dagje tot rust komen in het Thermaalbad van Arcen. Hier geniet je van de straalmassages onderwater, de whirlpools en de bubbelbanken. Voor een ontspannen dagje uit zit je hier helemaal goed! Cultuurliefhebbers kunnen hun dagje uit plannen naar de kasteeltuinen in Arcen. Bekijk alle mooie bloemen- en plantenparken en geniet van 15 verschillende tuinen.  

Zwemplezier

Lekker zwemmen tijdens je vakantie? Dat kan in het overdekte zwemparadijs van Resort Arcen. Alle gasten, jong en oud, kunnen lekker zwemmen in het pas gerenoveerde zwembad van het vakantiepark. Voor de kleine vakantiegangers is er een kinderbad waar veilig gespatterd kan worden en voor optimaal speelplezier zijn er speeltoestellen aanwezig. Verder is Koos Konijn om het animatieteam te begeleiden tijdens de leukste recreatieprogramma's. Er zijn diverse activiteiten waaraan kan worden meegedaan tijdens de vakantieperiodes en weekenden.

Bekijk Resort Arcen

Prijzen vergelijken

Resort Arcen is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!