Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Resort Duynzicht

Resort Duynzicht

Nederland - Noord-Holland - Julianadorp

Aanbieder: Resort Duynzicht Roompot

Resort Duynzicht

Met luxe strandvilla's en wellnessfaciliteiten die op slechts 500 meter van het strand liggen, zit je bij Resort Duynzicht op de perfecte plek tijdens je vakantie in eigen land. Via het Duinpad heb je toegang tot het Noordzeestrand, zodat je binnen no time met je voeten in het zand staat en kunt genieten van het rustgevende geluid van de zee. Als je niet zo'n zin in het strand hebt, kun je altijd het naastgelegen polderlandschap bezoeken. Hier kun je een prachtige wandel- of fietstocht maken. Dat klinkt als een leuk uitje voor het hele gezin!

Faciliteiten op het park

Natuurlijk valt er op Resort Duynzicht zelf ook genoeg te beleven. Voor de kleintjes zijn er op het park bolderkarren te huur, zodat ze tijdens elk uitje veilig met je mee kunnen. Over het hele park vind je ook verschillende speelvelden met leuke en uitdagende speeltoestellen. Zo kan je kleintje zich urenlang vermaken. Natuurlijk ontbreken de sportvelden hier niet, waardoor je altijd een balletje kunt slaan. Op ongeveer 1 kilometer van het park vind je bungalowpark Strandslag Juliana. Hier kun je een potje midgetgolfen of gezellig met het hele gezin bowlen.

Vernieuwde villa's

Resort Duynzicht kent 3 verschillende soorten villa's waar je in kunt verblijven tijdens je vakantie in eigen land. Je herkent het misschien al aan het woord 'villa', maar deze verblijven stralen puur luxe uit. De comfort villa is geschikt voor 6 personen en beschikt over een sfeervolle woonkamer, 2 badkamers waarvan 1 met sauna, gratis wifi en een gemeubileerd terras waar je heerlijk op kunt bijbruinen. De luxe villa is ook geschikt voor 6 personen en beschikt over dezelfde voorzieningen als de comfort villa, maar biedt je net iets meer, namelijk een parkeergelegenheid voor 2 auto's, een sauna en een smart tv met soundbar, waardoor je 's avonds nog even een serietje op Netflix kunt kijken. Voor de echte luxepoezen is er de comfort wellness villa, welke ook nog eens over een heerlijke jacuzzi beschikt. Dat wordt heerlijk ontspannen!

Alle accommodaties van Resort Duynzicht: Bekijk nu >
Bekijk Resort Duynzicht

Home > Vakantieparken > Resort Duynzicht