Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Resort Waterrijk Oesterdam

Resort Waterrijk Oesterdam

Nederland - Zeeland - Tholen

Resort Waterrijk Oesterdam - Zeeland

Genieten van de prachtige omgeving of toch even zonnen op het strand, bij Resort Waterrijk Oesterdam beleef je een geweldige vakantie in eigen land. Er zijn verschillende watersporten om te beoefenen, of je kunt de hersens laten kraken bij de escape room. Als je competitief bent ingesteld kun je daarnaast kiezen voor een potje paintball of archerytag.

Villa’s aan het water

Resort Waterrijk Oesterdam is gelegen aan open water. Dit zorgt voor een mooi uitzicht vanaf de villa’s en er is zelfs de optie om een villa direct aan het water te boeken. De verblijven zijn ruim opgezet en zijn er voor een maximum van 16 personen. Als je nog meer luxe wilt, zijn de wellness villa’s misschien iets voor jou. Deze villa’s beschikken over een eigen sauna waar je heerlijk kunt relaxen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een luxueuze hotel suite in plaats van een villa.

Dineren, high beer en high wine! 

Resort Waterrijk Oesterdam laat je niet in de steek als het om eten en drinken gaat. Marina Beachclub bevindt zich op het park, hier kun je terecht voor heerlijke ontbijtjes. Ook kun je hier een maaltijd krijgen van maar liefst vijf gangen, of je kunt genieten van een high tea. Als je nog nooit een high beer of high wine hebt gedaan, dan is dit je kans. Ook dit kun je namelijk boeken bij een verblijf op het park.

Alle accommodaties van Resort Waterrijk Oesterdam: Bekijk nu >
Bekijk Resort Waterrijk Oesterdam

Home > Vakantieparken > Resort Waterrijk Oesterdam