Roompot Ameland

Nederland - Waddeneilanden (Ameland) - Hollum

Aanbieder: Roompot Ameland Roompot

Roompot Ameland (voorheen Qurios Ameland) - Waddeneilanden

Een vakantie naar de Waddeneilanden is zeker aan te raden als je voor een vakantie in eigen land gaat. Roompot Ameland is hiervoor het perfecte vakantiepark. De vrijstaande lodges in de duinomgeving bieden een goede uitvalsbasis voor uitstapjes op Ameland. Zo loop je bijvoorbeeld binnen een paar minuten naar de welbekende vuurtoren, maar ook andere bezienswaardigheden liggen binnen loop- of fietsafstand. Daarnaast kun je tijdens een wandeling van een halve kilometer genieten van het prachtige Amelandse landschap en ben je binnen no-time op het strand. 

Wadhoppen

Roompot Ameland ligt op een eiland omringd door water. Dit betekent dat er leuke boottochtjes gemaakt kunnen worden op de Noordzee of de Waddenzee. Deze boottochtjes kunnen rondom het eiland, maar je kunt je zo ook verplaatsen naar een ander eiland. Ameland ligt tussen Terschelling en Schiermonnikoog in, dit maakt het bezoeken van andere Waddeneilanden makkelijk. Naast Terschelling en Schiermonnikoog kunnen ook Texel en Vlieland bezocht worden.

Uitstapjes op Ameland

Blijf je op Ameland zelf, dan is hier ook voldoende te beleven vanuit Roompot Ameland. Zo zijn er speciale excursies die kinderen alles leren over de organismen die op het wad leven, of over de bossen en de vuurtoren op dit prachtige eiland. Voor de waaghalzen is er de mogelijkheid om te gaan skydiven of te kajakken. Daarnaast mag een stukje historie ook niet ontbreken. De Amelandse eilandbewoners hebben een eigen cultuur ontwikkeld. Hoe deze precies is ontstaan is te leren door een bezoekje te brengen aan het museum Sorgdrager.

Alle accommodaties van Roompot Ameland: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Ameland

Home > Vakantieparken > Roompot Ameland