Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Nederland - Zeeland - Kamperland

Aanbieder: Roompot Beach Resort Roompot

Roompot Beach Resort

Dit mooie Roompot Beach Resort ligt in het gezellige Zeeland. Omdat je direct aan de Oosterschelde verblijft, kun je heerlijk genieten van het strand en bijkomen met je voetjes in het zand. Je kunt daarnaast op het park genieten van een duik in het overdekte zwembad, games in de ChillZone of een drankje in de beachclub. En het hoogtepunt op dit park: je verblijft hier in een mooie chalet, een wigwam óf een te gekke Beach House op het strand!

Banjaardstrand

Als je in het Roompot Beach Resort verblijft, ben je vlak bij een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland, het Banjaardstrand. Strandliefhebbers kunnen hier de gehele dag genieten. Uiteraard kun je ook uitgebreid genieten in het zwemparadijs op het park. Er zijn speeltoestellen aanwezig en een speeltuin voor de kleinere vakantiegangers, en zij duiken veilig in het kinderbad of springen met elkaar op de trampoline. Voor totale ontspanning zijn er wellness faciliteiten op het park aanwezig en verschillende sportmogelijkheden. 

Dagjes uit

Voor jong en oud is er volop plezier te beleven in het nabijgelegen pretpark Mini Mundo. Voor een combinatie van plezier en wat leren, verwijzen we je graag door naar het Zeeuws Maritiem Muzeeum. Hier leer je alles over de ziel van de Zeeuwen en de betekenis van de zee. Voor de echte waterliefhebbers is er ook een piratenpark met zeeaquarium. Bij het Arsenaal geniet je van de spectaculairste piratenshows en ervaar je het echte piratenleven. Genoeg te doen dus in de omgeving van Roompot Beach Resort.

Alle accommodaties van Roompot Beach Resort: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Beach Resort

Home > Vakantieparken > Roompot Beach Resort