Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Callantsoog

Roompot Callantsoog

Nederland - Noord-Holland - Callantsoog

Aanbieder: Roompot Callantsoog Roompot

Roompot Callantsoog (voorheen Qurios Callantsoog) – Noord-Holland 

Callantsoog is een ideale bestemming voor een relaxte vakantie die toch vol activiteiten zit. Waar Zandvoort en Scheveningen vaak heel druk zijn, biedt Roompot Callantsoog ruime vrijstaande lodges in de duinen. Het is slechts 100 meter lopen naar het strand waar je lekker kunt uitwaaien en kunt genieten van de zon. Daarnaast is de omgeving erg mooi, dus ook een wandeling of fietstocht hoeven niet te ontbreken.

Uitstapjes 

De fijne ligging van Roompot Callantsoog biedt mogelijkheden tot vele uitstapjes. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje gaan nemen bij Fort Kijkduin, een plek met een rijke geschiedenis. Voor een actiever uitje is de KlimVallei in recreatiegebied Mariëndal een goede optie. Hier kun je langs vier verschillende routes door de bomen klimmen. Maar natuurlijk kun je je ook prima vermaken op het strand vlak bij het vakantiepark.

Faciliteiten op het park

Naast luxe lodges, waarbij je kunt kiezen uit verschillende vakantieverblijven voor vier personen en één voor zes personen, heeft Roompot Callantsoog meer te bieden. Om ervoor te zorgen dat je genoeg eten tot je beschikking hebt, is er een supermarkt. Voor de dagen waarop je geen zin hebt om te koken is er ook een à-la-carterestaurant en een eetcafé. Verder is er een afhaalservice. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen en er is een fietsverhuur. Roompot Callantsoog is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie!

Alle accommodaties van Roompot Callantsoog: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Callantsoog

Home > Vakantieparken > Roompot Callantsoog