Roompot Gulpen

Nederland - Limburg - Gulpen

Aanbieder: Roompot Gulpen Roompot

Roompot Gulpen (voorheen Qurios Gulpen) – Limburg

Even lekker ontsnappen aan het dagelijkse leven? Daarvoor hoef je niet ver te reizen. Het Roompot Gulpen park in Limburg is perfect voor een familie-uitje binnen de grenzen. Er zijn verschillende luxe cottages, sommigen hebben zelfs vloerverwarming wat ideaal is tijdens een weekendje weg in de winter. Er is een brasserie en een afhaalservice aanwezig op het park, ook is er een wasserette. Het park ligt dicht bij Maastricht en Valkenburg, dit zorgt voor een hoop leuke uitstapjes binnen handbereik. De fietsverhuur maakt het mogelijk om het prachtige Nederlandse heuvellandschap te bewonderen. De prachtige natuur zorgt voor een echt vakantiegevoel in eigen land!

Voor de kinderen

Kinderen zullen het zeker naar hun zin hebben in het Roompot Gulpen. Zo zijn er meerdere speeltuinen waar ze zich lekker kunnen uitleven. Ook is er gratis sport en animatie dankzij het team van de Qidsclub. De natuur rondom de cottages biedt de mogelijkheid lekker te ravotten en er is ook nog eens een tropisch zwembad verderop in Gulpen.

Uitstapjes

Dankzij de fijne ligging van Roompot Gulpen zijn veel uitstapjes slechts een kort autoritje van het park verwijderd. Zo kun je bijvoorbeeld het drielandenpunt bezoeken, maar ook themapark Sprookjesbos ligt op een gunstige afstand. Verder is een uitstapje naar het buitenland prima te doen vanaf deze locatie. België en Duitsland zijn zo aan te rijden, dus zelfs een dagje shoppen in Luik of Aken hoeft er niet bij in te schieten.

Alle accommodaties van Roompot Gulpen: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Gulpen

Home > Vakantieparken > Roompot Gulpen